Uutiset

EtusivuTeatteri » Uutiset

VIITTOMAKIELEN TULKKAUS TO 25.7. KELLO 18.00 ESITYKSESSÄPyynikin kesäteatteri järjestää tulkkauksen viittomakielelle Nuotin vierestä -komediassa torstaina 25.7.2019 kello 18.00 alkavassa näytöksessä.

Yhteistyössä Sivupersoona Oy:n kanssa toteutettavassa näytöksessä on esitystulkkien lisäksi kolmas tulkki lipunmyynnissä ja kahviossa asiointia varten.

Toivomme teatteritulkkauksen tavoittavan viittomakieltä äidinkielenään käyttävät, mutta suosittelemme osallistumista lämpimästi ihan kaikille, sillä kokemus on ainutlaatuinen. Tulkkaus ei missään nimessä häiritse esityksen seuraamista, vaan mahdollistaa sen useammalle.

Lue lisää Sivupersoona Oy:sta:

SIVUPERSOONA


Uuden kotimaisen  Nuotin vierestä -komedian esityskausi on käynnissä, esitykset pyörivässä ja katetussa katsomossa jatkuvat 10.8.2019 asti.

 

Ihmissuhdekomediassa insinööri Artolla on elämässään selvät sävelet määrätietoisen vaimonsa viisivuotissuunnitelman toteuttajana, kunnes äiti ja kohtalo puuttuvat peliin. 

 

Näytelmän on käsikirjoittanut Johanna Hartikainen ja ohjannut Ola Tuominen, joka on aiemmin vieraillut Pyynikllä useasti näyttelijänä.

 

Rooleissa nähdään Juha-Matti Koskela, Tiina Weckström, Irina Vartia, Kaisa Hela, Anna Ackerman, Karoliina Blackburn, Hanna Gibson, Marko Keskitalo, Samuli Muje, Seppo Paajanen, Jarmo Perälä, Leena Rousti, Juha Antikainen ja Arttu Soilumo.

 

Nuotin vierestä -esityksen liput ovat saatavilla Lippu.fi:stä, Kulttuurimyymälä Aplodista ja Pyynikin kesäteatterin ryhmämyynnistä (yhteytiedot sivun alareunassa). Kesäteatterin lippuluukku aukeaa tuntia ennen esitysten alkua.

 

LUE LISÄÄ NÄYTELMÄSTÄ


Takaisin uutisiin
Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito