IHANAT NAISET RANNALLA

EtusivuOhjelmisto

Ihanat naiset rannalla
Pyynikin kesäteatterissa kesällä 2020

 

Pyynikin kesäteatterissa nähdään ensi kesänä uusi sovitus näytelmästä Ihanat naiset rannalla. Monika Fagerholmin samannimiseen kirjaan perustuvan teoksen dramatisoi Elisa Salo ja ohjaa Tommi Kainulainen

Näytelmän rooleissa kesällä 2020 nähdään mm. Maija Andersson (Bella) ja Kai Bäckström (Kajus).
Bella ja Kajus tapasivat Linnanmäellä, jossa merenneitona työskennelleeseen Bellaan insinööri Kajus rakastui ensisilmäyksellä ❤️
Näytelmässä ovat mukana myös mm. Rebecca Viitala, Tommi Raitolehto, Mi Grönlund, Riikka PapunenAnton AvelaHanna MönkäreHennariikka Laaksola, Veeti Vekola ja Emmi Ranta-Ojala.

 

1960-luvulle sijoittuva tarina kertoo kahden perheen ystävystymisestä saariston idyllisessä kesäparatiisissa. Nuorena perheen perustanutta Bellaa houkuttelee uusien naapurien elämäntapa, jota arkiset askareet eivät tunnu rasittavan. Kukapa ei pyykinpesun sijaan mieluummin nauttisi drinkeistä ja auringon lämmöstä rantakalliolla? Huolettoman elämänmenon alla kytee kuitenkin jännitteitä, sillä aurinko tuo aina esiin myös varjot.


- Ihanien naisten tekeminen kesäteatteriin on unelmani jo yli kymmenen vuoden takaa. On hienoa, että pääsemme sen vihdoin Elisan kanssa toteuttamaan. Bellan kokema kaipuu ikuiseen kesään, ikuiseen rakkauteen, ikuiseen nuoruuteen ja ihanaan elämään, jota eletään jossain toisaalla, on jotain mihin jokainen voi ainakin hetkittäin samaistua, ohjaaja Tommi Kainulainen kuvailee.

Monika Fagerholmin vuonna 1994 julkaistu esikoisromaani on käännetty yhdelletoista kielelle. Lisäksi se on ilmestynyt elokuvana. Teatterilavalla Ihanat naiset rannalla -teos on nähty aiemmin vain Kemin kaupunginteatterissa, jossa se sai kantaesityksen vuonna 2015.

Näytelmän esityskausi on 9.6.-8.8.2020.

 

Lue lisää

 

 

 

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito