OHJELMISTO

EtusivuOhjelmisto

 

 
KARAVAANARI – Kaikkien kaveri

Riku Suokkaan ja Heikki Syrjän uusi eeppinen komedia

 

Kesällä 2024 Pyynikin kesäteatterissa saa ensi-iltansa uusi, eeppinen komedia. Heikki Syrjän ja Riku Suokkaan käsikirjoittama ja Suokkaan ohjaama Karavaanari – Kaikkien kaveri on komedia ennakkoluuloista, ikiaikaisesta hyvän ja pahan taistelusta sekä yhteisön silmittömästä voimasta.

 

Omasta mielestään menestynyt näyttelijä Mikko Aarnela (Lari Halme) palaa kesäteatterin ensi-iltajuhlista ja todistaa kotimatkallaan murhan. Hän tajuaa olevansa rikoksen silminnäkijänä hengenvaarassa, ja joutuu pakenemaan. Mikko varastaa paniikissa matkailuauton ja joutuu keskelle elämänsä suurinta seikkailua. Mikon on pystyttävä sulautumaan monien karsastamaan, omalaatuiseen ja mystiseen heimoon: karavaanareihin.


Karavaanari – Kaikkien kaveri asettaa vastakkain stereotyyppiset mielikuvat eurooppalaishakuisesta trendi-Suomesta sekä siitä Suomesta, joka pystyy tyydyttämään päivittäiset tarpeensa yhdestä automarketista. Molemmat Suomet vieroksuvat toisiaan ja nauravat toisilleen halveksuvasti olematta syvimmiltään kuitenkaan kovinkaan kaukana toisistaan.

 

Riku Suokas ja Heikki Syrjä ovat tulleet tunnetuiksi useiden menestysproduktioiden kuten Vuonna 85 -musikaalin sekä Koskinen ja Lahti 2001 -sarjojen käsikirjoittajina.

 

 

Käsikirjoitus Heikki Syrjä, Riku Suokas
Ohjaus Riku Suokas

Lavastussuunnittelu Antti Lauttamäki, Emmi Niittymäki

Pukusuunnittelu Marjaana Mutanen
Koreografi Markku Nenonen

Rooleissa Lari Halme, Kaisa Hela, Heikki Hela, Karoliina Vanne, Miia Selin, Aimo Räsänen, Jari Ahola, Marika Heiskanen, Carola Halme / Minttu Ahlqvist sekä nokialaisen Etunäyttämö-teatterin harrastajanäyttelijöitä

 

Ensi-ilta 12.6.2024, esitykset 11.6.–10.8.2024

 

Esityksen arvioitu kesto noin 2 tuntia 30 min.

 

Ikäsuositus yli 12-vuotiaille.

 

OSTA LIPPU

Peruslippu 44 €
Eläkeläinen 41 €
Alle 18 v. / Opiskelija / Työtön 30 €
Ryhmä yli 30 henkilöä 40 €
Eläkeläisryhmä yli 30 henkilöä 38 €
Ryhmä yli 100 henkilöä 38 €

 

 

 

 

 

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito