OHJELMISTO

EtusivuOhjelmisto

 

 
KESÄN 2024 OHJELMISTO

 


 

 

KARAVAANARI – KAIKKIEN KAVERI

Uusi, eeppinen kotimainen komedia

 

 

Ohjaus Riku Suoka

Käsikirjoitus Heikki Syrjä, Riku Suokas

Lavastussuunnittelu 

Pukusuunnittelu

Äänisuunnittelu 

Kampaus- ja maskeeraussuunnittelu

 

Ensi-ilta 12.6.2024, esitykset 11.6.–10.8.2024

 

Kesällä 2024 Pyynikin kesäteatterissa saa ensi-iltansa uusi, eeppinen kotimainen komedia. Heikki Syrjän ja Riku Suokkaan käsikirjoittama ja Suokkaan ohjaama Karavaanari – kaikkien kaveri on komedia ennakkoluuloista, ikiaikaisesta hyvän ja pahan taistelusta sekä yhteisön silmittömästä voimasta.

 

Pääroolissa nähdään komediavirtuoosi Lari Halme. Muissa rooleissa ovat mm. Kaisa Hela, Heikki Hela, Karoliina Vanne ja Miia Selin. Loput näyttelijät julkistetaan myöhemmin.

 

Omasta mielestään menestynyt näyttelijä Mikko Aarnela palaa kesäteatterin ensi-iltajuhlista ja todistaa kotimatkallaan murhan. Hän tajuaa olevansa rikoksen silminnäkijänä hengenvaarassa, ja joutuu pakenemaan. Mikko varastaa paniikissa matkailuauton ja joutuu keskelle elämänsä suurinta seikkailua. Mikon on pystyttävä sulautumaan monien karsastamaan, omalaatuiseen ja mystiseen heimoon: karavaanareihin.


Karavaanari – kaikkien kaveri asettaa vastakkain stereotyyppiset mielikuvat eurooppalaishakuisesta trendi-Suomesta sekä siitä Suomesta, joka pystyy tyydyttämään päivittäiset tarpeensa yhdestä automarketista. Molemmat Suomet vieroksuvat toisiaan ja nauravat toisilleen halveksuvasti olematta syvimmiltään kuitenkaan kovinkaan kaukana toisistaan.

 

Riku Suokas ja Heikki Syrjä ovat tulleet tunnetuiksi useiden menestysproduktioiden kuten Vuonna 85 -musikaalin sekä Koskinen ja Lahti 2001 -sarjojen käsikirjoittajina.

 

Esityksen arvioitu kesto noin 2 tuntia 30 min.

Ikäsuositus yli 12-vuotiaille.

 

 

 

 


 

MUUT TAPAHTUMAT 2024

 

 

 Julkaisemme muun teatteriohjelmiston ja yksittäistapahtumat sitä mukaa kuin ne varmistuvat Muut tapahtumat -sivulla.

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito