Muut tapahtumat

EtusivuOhjelmisto » Muut tapahtumat

 

 

KESÄPÄIVÄ PYYNIKILLÄ - Pyynikin kesäteatteri 65 vuotta

Su 23.8.2020 kello 15.00 Pyynikin kesäteatteri

 

Heittäydy juhlatunnelmaan musiikin, teatterin ja improvisaation matkassa! Ainutkertaisessa ohjelmassa tamperelaiset teatteriammattilaiset ja kesäteatterin teoksista tutut näyttelijät onnittelevat 65-vuotiasta Pyynikin kesäteatteria. Tapahtuman järjestävät Tampereen freelance-näyttelijät, Tampereen taiteellinen kuoro ja Tampereen improvisaatioteatteri Snorkkeli yhteistyössä Pyynikin kesäteatterisäätiön kanssa. 

 

Lippuja on myynissä vain 450 kappaletta (katsomossa 836 paikkaa) ja katsomossa on pyritty varmistamaan 1-2 tyhjää istumapaikkaa jokaisen seurueen väliin. Teatterialueella henkilökunta kiinnittää erityistä huomiota sekä yleisön viihtyvyydestä että turvallisuudesta huolehtimiseen.

 

Kesto noin 2 tuntia 15 minuuttia sisältäen väliajan.

 

Liput

Pyynikin kesäteatterista ja Kulttuurimyymälä Aplodista

Teatterilippu 27,50 €

Juhlalippu 46,50 € sis. parhaat paikat + kesäteatterin historiikki 1955-1995

 

Lippupisteeltä (www.lippu.fi, puhelinpalvelusta ja myyntipisteistä)

Teatterilippu 30,00 € + toimitusmaksut (alk. 1€ www.lippu.fi)
Juhlalippu 50,00 € + toimitusmaksut (alk. 1€ www.lippu.fi) sis. parhaat paikat + kesäteatterin historiikki 1955-1995

 

OSTA LIPUT  www.lippu.fi

 

Lisätiedot:

Pyynikin kesäteatterin ryhmämyynti ja toimisto

puh. 010 2292 111 (TI, KE ja TO kello 12.00-16.00, hinta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min) ja sähköpostilla varaus(at)pyynikinkesateatteri.fi

 

 

***

 

Pyynikin kesäteatterilla järjestetään teatterin omien tuotantojen lisäksi myös muita tapahtumia, esimerkiksi konsertteja ja stand up -esityksiä. 

 

Pyynikki-ilmiö 2020

 

Pyynikki-ilmiö -tapahtuman järjestää Ilmiö-tuotanto Oy.
Lisätiedot: www.ilmiotuotanto.fi

 

STEVE´N´SEAGULLS

su 9.8.2020 Pyynikin kesäteatteri

Ovet auki klo 18.00

Esitys klo 19.00-21.00 (sisältäen väliajan)
Lipunmyynti: Lippu.fi

Liput: 30,50 € + toimitusmaksut (alk. 1 € www.lippu.fi)

Tilaa väliaikatarjoilut etukäteen tästä

 

Steve ’n’ Seagulls kuuluu Pyynikin kesään kuin balalaikka ison miehen kämmeniin. Eli täydellisesti! Jo neljättä kertaa Pyynikillä esiintyvä Suomen mielenkiintoisimmaksi kantritulokkaaksi ja bluegrass-lähettilääksi tituleerattu Steve ’n’ Seagulls tarjoaa tänäkin kesänä takuuvarman setin täydelle katsomolle.

Viisihenkinen orkesteri on työstänyt uusimmista sekä rakkaimmista hard rock- ja metallikappaleista sekä listahiteistä versiot, joissa mandoliini helkkää, hanuri soi ja coltti käryää – ja pistää taajaman kuin taajaman paaliralliksi. Satoi tai paistoi, niin luvassa on rapsakat iltamat hienossa miljöössä!

Liput myynnissä Lippupisteessä (Lippu.fi, puhelinpalvelu sekä myyntipisteissä kautta maan).

 

***

 

CLUB FOR FIVE – RAKASTETUIMMAT

ke 12.8.2020 Pyynikin kesäteatteri

(alkuperäinen päivämäärä su 5.7.2020)

Ovet auki klo 18.00

Esitys klo 19.00-20.15 (ei väliaikaa)

Lipunmyynti: Lippu.fi
Liput: 35,00 € + toimitusmaksut (alk. 1 € www.lippu.fi)

Tilaa tarjoilut ennen konserttia tästä

 

A cappella lauluyhtye Club For Five täyttää 20 vuotta ja tuo sen kunniaksi Pyynikin kesäteatteriin konsertin täydeltä kotimaisen yleisön rakastamia kappaleita. Club For Five – Rakastetuimmat -konsertti tuo lavalle kaikki ne helmet, joita suomalainen yleisö on rakastanut kaikki nämä vuodet.

Club For Five esiintyi Pyynikillä ensimmäistä kertaa viime vuonna ja konsertti hurmasi täyden katsomon mitä upeimmilla tulkinnoilla. Yhtyeen musiikkia ei voi rajata yksittäiseen tyylilajiin, sillä viisikko yhdistelee sovituksissaan ennakkoluulottomasti jazz-, pop-, rock- ja klassista musiikkia tyylikkääksi ja omaperäiseksi kokonaisuudeksi. 
Liput myynnissä Lippupisteessä (Lippu.fi, puhelinpalvelu sekä myyntipisteissä kautta maan).

 

***

JARKKO AHOLA 

to 13.8.2020 Pyynikin kesäteatteri

Ovet auki klo 18.00

Esitys klo 19.00-21.00 (sisältäen väliajan)

Lipunmyynti: Lippu.fi
Liput: 35,50 € + toimitusmaksut (alk. 1 € www.lippu.fi)

Tilaa väliaikatarjoilut etukäteen tästä

 

Viime vuonna Pyynikillä loppuun myydylle katsomolle esiintynyt supersuosittu rock-tenori Jarkko Ahola tarjoilee keikallaan tuhdin sekoituksen tuttuja ja uusia kappaleita.

Ahola tuli aikoinaan tunnetuksi Teräsbetonin laulaja-basistina ja biisinkirjoittajana. Huimasta äänialastaan tunnetun rock-tenorin omia biisejä sisältävä albumi Mä tuun suo luo julkaistiin keväällä 2018 ja se nousi suoraan Suomen virallisen listan sijalle 2. Miehen viimeisin, syksyllä 2019 julkaistu Metallisydän-albumi sisältää sekä suomen- että englanninkielisiä rock-klassikoita.

Liput myynnissä Lippupisteessä (Lippu.fi, puhelinpalvelu sekä myyntipisteissä kautta maan).

 

***

RAJATON KESÄILTA PYYNILLÄ

pe 14.8.2020 Pyynikin kesäteatteri

Ovet auki klo 18.00

Esitys klo 19.00-21.00 (sisältäen väliajan)

Lipunmyynti: Lippu.fi
Liput: 35,00 € + toimitusmaksut (alk. 1 € www.lippu.fi)

Tilaa väliaikatarjoilut etukäteen tästä

 

Lauluyhtye Rajaton hellii yleisöään konsertilla, jossa kuullaan kesäiseen tunnelmaan sopivia kappaleita yhtyeen ohjelmistosta. Rajattomaan tyyliin mukaan mahtuu aina myös jotain uutta ja yllätyksellistä. Maailmalla ahkerasti konsertoivan yhtyeen joulukonsertit ovat kaikille tuttuja, mutta kesäisissä tunnelmissa yhtyettä kuullaan harvemmin täällä kotimaassa. Pyynikin maisemissa Rajaton on hyvin harvinainen vieras, joten odotettavissa on erityislaatuinen ilta.

Kuusijäsenisen a cappella -yhtyeen muodostavat Essi Wuorela (sopraano), Aili Ikonen (sopraano), Soila Sariola (altto), Hannu Lepola (tenori), Ahti Paunu (baritoni) ja Jussi Chydenius (basso). Chydeniuksen tilalla Pyynikillä nähdään Japanissakin taannoin yhtyeen riveissä vaikuttanut Joaquin Hernandez.
Tervetuloa mukaan, ääni on rajaton!

Liput myynnissä Lippupisteessä (Lippu.fi, puhelinpalvelu sekä myyntipisteissä kautta maan).

 

***

 

KOMEDIAFESTIVAALI ON THE ROAD

La 15.8.2020 Pyynikin kesäteatteri

K-18

Ovet auki klo 16.00

Esitys klo 17.00-18.30 (sisältäen väliajan)
Lipunmyynti: Lippu.fi

Liput: 29,50 € + toimitusmaksut (alk. 1 € www.lippu.fi)

Tilaa väliaikatarjoilut etukäteen tästä

 

Komediafestivaali On The Road
Ilari Johansson, Heli Sutela, Krisse Salminen ja Ali Jahangiri

 

Komediafestivaali On The Road valtaa Pyynikin kesäteatterin lavan osana Pyynikki-ilmiötä lauantaina 15.8. Komedian täyteisen illan hulvattomasta ohjelmasta vastaavat hurmaavat komediennet Heli Sutela ja Krisse Salminen sekä karismaattiset koomikot Ali Jahangiri ja Ilari Johansson.

Esitys on K-18.

 

Ali Jahangiri
Jos etsit vekkulisti kivaa stand up -koomikkoa, se ei ole Ali. Ali on älykäs ja vimmainen yhteiskunnallinen keskustelija ja koomikko, jonka keikoilla syntyy vaaran tunne.

 

Heli Sutela
Niinhän se on, että Heli tunnetaan Kumman kaa -sarjasta, mutta jostain erityisestä se kertoo, että hän on aina mukana kun lippuja jaetaan komiikan ykkösluokkaan. Tarjolla on takuuvarmasti ja itsevarmasti pureva katsanto kökkötodellisuuden läpi.

 

Krisse Salminen
Stand up ja Krisse ovat pitäneet yhtä alusta saakka. Krisse soittaa neljältä yöllä stand upia hakemaan hänet kotiin, mutta aamulla Krisse laittaa ihanan aamupalan. Niinpä, ei tästä ota selvää. Krissellä on omat pelisäännöt, joihin kannattaa tutustua paikan päällä.

 

Ilari Johansson
Kestosuosikin vahvuus on aivan upea ilarimaisuus, joka puhuttelee vuodesta toiseen. Karhea savolaisukko luopi yleisön kanssa yhdessä taikamaailman, jossa räjäytetään paskantärkeys pois. Eturivissä saat uuden kampauksen!

 

Liput myynnissä Lippupisteessä (Lippu.fi, puhelinpalvelu sekä myyntipisteissä kautta maan).

 

Lisätiedot:
ilmiotuotanto.fi/pyynikkiilmio
lippu.fi/pyynikki-ilmio
komediafestivaali.fi/kiertue/

 

***

 

 

PERUTTU: ISMO LEIKOLA - Jos nyt ihan rehellisiä ollaan 
su 12.7.2020
Pyynikin kesäteatteri

 

Ismo Leikolan kesäkiertue on jouduttu peruttamaan vallitsevan koronatilanteen Suomen ja Yhdysvaltojen asettamien rajoitusten vuoksi. Lipunmyyntijärjestelmät ja tapahtumapaikat ovat äärimmäisen ruuhkautuneita tällä hetkellä. Pyydämme yleisöltä kärsivällisyyttä. Lippurahojen palautusta voi hakea Lippupisteeltä 31.7.2020 mennessä osoitteesta web.lippu.fi/palautus.

 

 

 

 

 

Tilaa tarjoilut etukäteen, niin vältyt jonotukselta väliajalla!

 

Tilaa tarjoilut

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito