Uutiset

EtusivuTeatteri » Uutiset

VARAA LIPUT AJOISSAPyynikin kesäteatterin ensi kesän näytelmään Ihanat naiset rannalla on varattu jo lähes 15 000 lippua. 

Lippuja myydään valtakunnallisesti Lippupisteessä, Tampereella liput ovat myynnissä myös Kulttuurimyymälä Aplodissa (Hämeenkatu 14b) sekä Pyynikin kesäteatterin ryhmämyynnissä (Verkatehtaankatu 11).

 

Lippuvarauksia voi tehdä esityskalenterin kautta:

KALENTERI

Ihanat naiset rannalla -näytelmä sijoittuu 1960-luvulle ja se kertoo kahden perheen ystävystymisestä saariston idyllisessä kesäparatiisissa. Nuorena perheen perustanutta Bellaa houkuttelee uusien naapurien elämäntapa, jota arkiset askareet eivät tunnu rasittavan.
Kukapa ei pyykinpesun sijaan mieluummin nauttisi drinkeistä ja auringon lämmöstä rantakalliolla? Huolettoman elämänmenon alla kytee kuitenkin jännitteitä, sillä aurinko tuo aina esiin myös varjot.

 

Rooleissa: Maija Andersson (Bella), Kai Bäckström (Kajus), Rebecca Viitala, Tommi Raitolehto, Mi Grönlund, Riikka PapunenAnton AvelaHanna MönkäreHennariikka LaaksolaVeeti Vekola ja Emmi-Ranta-Ojala.

 

Näytelmä perustuu Monika Fagerholmin vuonna 1994 julkaistuun esikoisromaaniin, joka on käännetty yhdelletoista kielelle. Lisäksi Ihanat naiset rannalla on ilmestynyt elokuvana. Teatterilavalla teos on nähty aiemmin vain Kemin kaupunginteatterissa, jossa se sai kantaesityksen vuonna 2015.

 

 


 

Kesällä 2020 Pyynikin kesäteatterissa nähdään myös koko perheen näytelmä Maukan ja Väykän kesä.

 

Timo Parvelan suosituista lastenkirjoista tutut Maukka ja Väykkä ystävineen saapuvat vihdoin Tampereelle!

 

Vastikään Pro Finlandia -kunniamerkillä palkitun Parvelan kirjoista dramatisoidaan Pyynikin kesäteatteriin uusi koko perheen näytelmä. Esityskaudella 2.7.-4.8. on luvassa kirjoista tuttuja ihastuttavia hahmoja ja hulvatonta huumoria, joka vetoaa monen ikäiseen lapseen ja aikuiseen.

Esityksen dramatisoi ja ohjaa viime kesän yleisö- ja arvostelumenestykseksi kohonneen Tatun ja Patun Suomi -esityksen ohjaaja Janne Jämsä. Maukka-kissana nähdään näyttelijä Minna Kivelä ja Väykkä-koiran rooliin astuu Topi Kohonen. Muissa rooleissa esiintyvät Heli Hyttinen ja Esme Kaislakari.

 

Teos on Pyynikin kesäteatterin ja Suomen Kiertueteatterin yhteistuotanto.

 

Lippuja myydään valtakunnallisesti Lippupisteessä, Tampereella liput ovat myynnissä myös Kulttuurimyymälä Aplodissa (Hämeenkatu 14b) sekä Pyynikin kesäteatterin ryhmämyynnissä (Verkatehtaankatu 11).

 

Lippuvarauksia voi tehdä esityskalenterin kautta:

KALENTERI

 

 


Takaisin uutisiin
Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito