Uutiset

EtusivuTeatteri » Uutiset

TEATTERIMATKA HELSINKIINTeatterimatka Helsinkiin lauantaina 19.10.2019
Lähde päivämatkalle hyvässä seurassa!

(Kuva: Tapio Vanhatalo)

Pyynikin kesäteatterin asiakasmatkalla suunnataan Tampereelta Helsinkiin. Menemme katsomaan Helsingin Kaupunginteatterin suurelle näyttämölle uuden Vihainen leski -näytelmän. Esitys perustuu mm. Ehtoolehto -kirjoista tunnetun Minna Lindgrenin viime vuonna julkaistuun samannimiseen romaaniin.

 

Velvollisuudentuntoisella Ulliksella on edessään uusi elämänvaihe. Hän ei ole koskaan elänyt niin kuin olisi itse halunnut. Puolison kuolema vapauttaa omaishoitajuuden vankilasta, ja leski voi ryhtyä vihdoin nauttimaan elämästä. Mutta miten oma elämä otetaan haltuun ja miten elämästä nautitaan täysillä? Millainen olisi ennen niin tasaisen haaleanruskean Ulliksen uusi identiteetti?
Lisätietoja esityksestä: hkt.fi/esitykset/vihainen-leski/

 

Matkalle lähdetään omalla bussilla Tampereelta kello 9.30. Esityksen väliajalla nautimme yhdessä leivoskahvit. Näytöksen päätyttyä vuorossa on ruokailu lähellä sijaitsevassa Graniittilinna-ravintolassa, jossa tapaamme kirjailija Minna Lindgrenin ja nautimme teatterimenun. Ruokailun jälkeen palaamme bussilla takaisin Tampereelle, jonne saavumme noin kello 21.00 (muutokset mahdollisia).

 

Hinta 135,00 € sisältäen kuljetuksen, teatterilipun, väliaikatarjoilun ja ruokailun.
Hinta 75,00 € sisältäen kuljetuksen ja teatterilipun.

 

Tervetuloa mukaan!

 

Pyydämme pikaista reagointia: ilmoittaudu viimeistään tiistaina 17.9.2019 sähköpostilla posti@pyynikinkesateatteri.fi.
Myös puhelimitse ilmoittautuminen on mahdollista (arkisin kello 10-16) puh. 010 2292 115 (8,35 snt/puh + 16,69 snt/min). Ilmoittautumisen yhteydessä pyydämme kertomaan mahdollisen erityisruokavalion.

 

Ilmoittautuminen on sitova.  Tämän jälkeen ilman lääkärintodistusta tehdyistä peruutuksista veloitetaan täysi matkan hinta.

 

Halutessasi voit saapua myös omakustanteisesti Helsinkiin. Kerrothan ilmoittautuessasi, mikäli et tule bussikyytiin Tampereelta, niin vahvistamme matkan hinnan ilman kuljetusta ja annamme tarkemmat saapumisohjeet.

 

Matkan järjestelyistä vastaa Pyynikin Matkailupalvelut Oy.


Takaisin uutisiin
Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito