Uutisarkisto

EtusivuTeatteri » Uutiset » Uutisarkisto

TATUN JA PATUN SUOMI -ESITYKSET 5.8. ASTILastenkirjoista tutut Tatu ja Patu valtaavat Pyynikin kesäteatterin

Rakastetut lastenkirjahahmot Tatu ja Patu seikkailevat Suomen Kiertueteatterin ja Pyynikin kesäteatterin koko perheen näytelmässä heinäkuussa.

Aino Havukaisen ja Sami Toivosen kirjaan perustuvassa Tatun ja Patun Suomi -näytelmässä päärooleissa nähdään DragonSlayer666-nettisarjastaan tunnettu Samuel Kujala sekä Tampereen Työväen Teatterin näyttelijä Verneri Lilja.

 

Valkokankailla 2016 naurattanut parivaljakko on nyt mahdollista nähdä ensimmäistä kertaa kesäteatterin lavalla.

 

- Tatun ja Patun tuominen Pyynikin kesäteatteriin on äärimmäisen suuri kunnia, sillä Tatu ja Patu saavat nyt ensimmäisen oman kesäteatterisovituksensa, kertoo näytelmän ohjaaja Janne Jämsä.

 

- Olen todella iloinen, että yhteistyömme Suomen Kiertueteatterin kanssa jatkuu myös tänä kesänä. Tatu ja Patu ovat oman perheeni lastenkirjasuosikkeja ja odotamme innolla outolalaisten näkemistä Pyynikin kesäteatterissa, sanoo Pyynikin kesäteatterin toiminnajohtaja Hanna Suurhasko.

 

Näytelmä seuraa alkuperäisteoksen tavoin Tatun ja Patun seikkailua Suomessa. Havukaisen ja Toivosen samannimisen kirjan pohjalta näytelmän on dramatisoinut Sami Rannila. Kujalan sekä Liljan lisäksi näyttämöllä nähdään useissa sivurooleissa Jenni Helenius sekä Inke Koskinen.

 

Tatun ja Patun Suomi saa ensi-iltansa Pyynikin kesäteatterissa 4. heinäkuuta.

 

Tatun ja Patun Suomi
Esitykset 4.7.-5.8.2019

Liput: Lippu.fi sekä Tampereella Kulttuurimyymälä Aplodi ja Pyynikin kesäteatterin ryhmämyynti

ESITYSKALENTERI


Takaisin uutisiin
Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito