Uutiset

EtusivuTeatteri » Uutiset

TATUKSI JA PATUKSI NÖRTTI JA TTT-TÄHTIPyynikin kesäteatterin ja Suomen Kiertueteatterin yhteistyössä tuottaman Tatun ja Patun Suomi -näytelmän näyttelijät on valittu. Tatuna ja Patuna nähdään kaksi tamperelaista nuoren polven ammattinäyttelijää.
 
Tatun rooliin astuu Samuel Kujala, joka on tuttu Ylen suositun Nörtti: DragonSlayer666 -nuortensarjan pääroolista. Kujala valmistuu keväällä Tampereen yliopiston teatterityön tutkinto-ohjelmasta (Näty) teatteritaiteen kandidaatiksi.
Patuna Pyynikin maisemissa nähdään Tampereen Työväen Teatterin näyttelijä Verneri Lilja, joka on valmistunut Teatterikorkeakoulusta teatteritaiteen maisteriksi vuonna 2017.
 
Useissa sivurooleissa taituroivat Ahaa Teatterissa viime vuodet näytellyt Jenni Helenius sekä teatterityön kandidaatti Inke Koskinen Nätyltä.
 
- Meillä on jälleen tänä kesänä erittäin kovatasoinen näyttelijäkatras mukana tekemässä koko perheen teatteria ainutlaatuisessa miljöössä, kertoo Suomen Kiertueteatterin johtaja ja näytelmän ohjaaja Janne Jämsä.
 
Aino Havukaisen ja Sami Toivosen samannimiseen kirjaan perustuvan, Sami Rannilan dramatisoiman koko perheen näytelmän ensi-ilta on Pyynikin kesäteatterissa 4. heinäkuuta.
 
Tatun ja Patun Suomi -esitykset Pyynikin kesäteatterissa 4.7.-5.8.2019.
 
Näytelmän kesto on noin 50 minuuttia (ei väliaikaa).
Ikäsuositus yli 3-vuotiaille.

Näytelmän liput ovat myynnissä Lippupisteellä sekä Tampereella Kulttuurimyymälä Aplodissa ja Pyynikin kesäteatterin ryhmämyynnissä.
 
Lue lisää näytelmästä
Varaa tai osta liput

Takaisin uutisiin
Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito