Uutisarkisto

EtusivuTeatteri » Uutiset » Uutisarkisto

SUOSIKKIHAHMON NÄYTTELIJÄ VAIHTUUPyynikin kesäteatterin Pirunpelto-esityksessä tapahtuu näyttelijävaihdos. Tv-sarjasta tutun suosikkihahmo Sutkin näyttelijä Jukka Salmela joutuu terveydellisistä syistä luopumaan roolista.

 

- Valitettavasti Salmela ei ole toipunut viimevuotisesta niskaleikkauksestaan odotetusti. Näyttelijäntyö kameran edessä sekä ohjaaminen teatterissa sujuu, mutta roolityö Pyynikin kesäteatterissa vaatii niin paljon liikkumista, ettei hänen tämän hetkinen terveydentilansa antanut myöten, toiminnanjohtaja Jari Nieminen pahoittelee.

 

Salmelan tilalla nähdään Helsingin Kaupunginteatterin näyttelijä Pekka Huotari. Pirunpellon ohjaaja Jukka Mäkinen ja Huotari ovat tuttuja vuosien takaa. Huotari näytteli Mäkisen ensimmäisessä teatterikorkeakoulun ohjauksessa 80-luvulla.

 

- Harmillinen tilanne tämä on kaikille. Jo tv-sarjan kuvauksissa olimme kuin yhtä perhettä ja nyt yksi joutui jättäytymään joukosta pois. Mutta minulla on Huotariin 28 vuoden luottamus, Mäkinen kuvailee tuntojaan näyttelijävaihdoksesta.

  

SUJAHDUS SUTKIN SAAPPAISIIN

 

Kaksi viikkoa ennen ensi-iltaa Sutkin saappaisiin hyppäävä Pekka Huotari harmittelee näyttelijäkollegan vointia ja fanikunnan pettymystä:

 

- Tämä on haastava tilanne, koska kyseessä on yleisön suosikkihahmo. Lähden tekemään roolia meikäläisen ehdoilla, innostunein ja vähän hirvittyneinkin mielin, Huotari summaa pikapestiään.

 

Suurelle yleisölle Huotari on tuttu useista elokuvista. Hänet on nähty esimerkiksi Raid-elokuvassa ja tv-sarjassa.

 

- Uskon, että Huotari tulee olemaan mies paikallaan. Hän, jos kuka, pystyy rakentamaan omanlaisensa Sutkin! ohjaaja Jukka Mäkinen kiteyttää.

 

Roolistaan haikein mielin luopuva Jukka Salmela lähettää terveiset ”uudelle Sutkille” ja kesäteatteriin saapuvalle yleisölle:

- Tsemppiä Pekka Huotarille ja nautittavaa kesää katsojille.

 

Pirunpelto-esitykset: 10.6.-9.8.2014 

Ensi-ilta 13.6.2014

 

                   Pekka Huotari

             KUVA: Jussi Aaltonen


Takaisin uutisiin
Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito