Uutisarkisto

EtusivuTeatteri » Uutiset » Uutisarkisto

PYYNIKIN KESÄTEATTERISÄÄTIÖN APURAHAHAKU KÄYNNISSÄPyynikin kesäteatterisäätiö sr julistaa haettavaksi

APURAHOJA

taiteellisiin ja tieteellisiin hankkeisiin, jotka edistävät säätiön tarkoituksen toteutumista. 

 

Säätiön tarkoituksena on teatteritaiteen esittäminen, kehittäminen ja ylläpitäminen Pyynikin kesäteatterissa ja muissa ulkoilmatiloissa Tampereen kaupungissa, teatterialan koulutus- ja valistustyö, tamperelaisen teatterin tukeminen sekä teatterialan tutkimus- ja julkaisutoiminta. 

 

Vapaamuotoiset ja allekirjoitetut hakemukset pyydetään toimittamaan 31.1.2019 klo 16.00 mennessä Pyynikin kesäteatterisäätiön toimistoon Verkatehtaankatu 11, 33100 Tampere tai postitse osoitteeseen Pyynikin kesäteatterisäätiö, PL 246, 33101 Tampere. Myös postitse toimitettujen hakemusten tulee olla perillä viimeistään 31.1.2019. 

 

Hakemuksen tulee sisältää tiedot hakijasta, suunnitelmat apurahan käytöstä ja aikataulusta sekä hakijan saamista apurahoista vuosilta 2016-2018. Hakijan tietoihin tulee liittää yhteystiedot (osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite). Apurahan saajilta edellytetään myös pankkiyhteystietojen ja henkilötunnuksen tai y-tunnuksen ilmoittamista ennen apurahan maksua. Hakija sitoutuu palauttamaan apurahan, mikäli ei pysty käyttämään sitä anottuun tarkoitukseen eikä esitä säätiötä tyydyttävää uutta käyttökohdetta.

 

Apurahan saajat valitaan ja heille tiedotetaan valinnasta 31.3.2019 mennessä. Luettelo apurahan saajista julkaistaan myös osoitteessa www.pyynikinkesateatteri.fi.

Apurahan saajien tulee toimittaa säätiölle vapaamuotoinen selvitys apurahan käytöstä viimeistään 31.5.2020. 

 

Lisätietoja antaa 7.1.2019 alkaen säätiön toiminnanjohtaja Hanna Suurhasko, puh. 050 325 0275 / hanna.suurhasko(at)pyynikinkesateatteri.fi

 


Takaisin uutisiin
Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito