Uutiset

EtusivuTeatteri » Uutiset

PESÄNJAKO pe 13.8. kello 22.00 K-18Pyynikin kesäteatterin musiikkikkomedia PESÄNJAKO

viimeinen esitys perjantaina 13.8.2021 kello 22.00!!!


Esitys on K-18.

Myös katsomo on anniskelualuetta.

 

Saavuthan ajoissa paikalle, sillä myöhästyneitä ei voida saattaa pyörivään katsomoon kuin tarkoin määritellyissä kohdissa esitystä.

 

Esityksen kesto on noin 2 tuntia väliaikoineen.

 

Vahtimestarit ohjaavat katsojia paikalleen menossa. Lipuissa oleva rivinumero sekä katsomon puoli (vasen/oikea) pitävät paikkansa. Paikkanumerot eivät ole käytössä. Rivit täytetään sisäänmenojärjestyksessä keskeltä alkaen. Samaa seuruetta olevat henkilöt, joilla on liput samalle riville voivat istua vierekkäin, kun katsomoon saavutaan samaan aikaan. Jätäthän yhden paikan välin vieraaseen seurueeseen.

 

Teatterin alueella on rajallisesti parkkitilaa, joten mahdollisuuksien mukaan toivomme saapumista teatterille julkisilla kulkuneuvoilla, kävellen tai vaikkapa polkupyörällä. Teatteri ei voi taata pysäköintipaikan löytymistä alueelta, jos käyttöömme annettu parkkitila täyttyy. Kadunvarsi- ja maastopysäköinti alueella on kielletty.

 

Myös tässä näytöksessä teatterille pääsee Tampereen keskustasta Nyssellä - Tampereen seudun joukkoliikenteen kyydillä (LINJA 10 Tahmelan suuntaan). Keskustorilta kello 21.27 lähtevä vuoro ajaa teatterin kautta. Muilla linjan 10 vuoroilla lähin pysäkki on Rosendahl, josta on teatterille vain noin 10 minuutin kävelymatka.


Esityksen jälkeen teatterilta lähtee ylimääräinen Nysse-vuoro keskustaan.


Matka maksaa normaalin matkalipun hinnan. Sen voi maksaa matkakortilla, mobiilisovelluksella, pankki- ja luottokortin sekä mobiililaitteen lähimaksulla tai käteisellä kuljettajalle (aikuisen kertalippu käteinen 3,50 €, mobiilikertalippu 2,70 €).

 

Keskustorilta on matkaa kesäteatterille vain 2 kilometriä. Kävely- ja pyöräilyreitti teatterille kulkee kauniissa harju- ja järvimaisemissa.

 

Tietoa Tampereen liikennetilanteesta ja pysäköinnistä löytyy täältä.

 

TEATTERIN KAHVIO

Teatterikahvio aukeaa 1,5 tuntia ennen esityksen alkua.

 

Kahvio on avoinna normaalisti kello 22.00 saakka.

Voimassa olevien koronarajoituksien vuoksi kahvio ei ole auki väliajalla. Kello 22.00 mennessä tehdyt ennakkotilaukset voi nauttia normaalisti esityksen väliajalla. Tarjoilut katetaan valmiiksi pöytiin.

Tilaa väliaikatarjoilut tästätai teatterilta ennen esitystä.

 

Mikäli tilaat tai olet tilannut väliaikatarjoiluja, niin vahvista tilaus kahvion "Etukäteen varatut tilaukset" -luukulle ennen esitystä. Samalla saat pöytänumeron, jonne tarjoilut on katettu. Myös etukäteen maksetut kahviotilaukset tulee vahvistaa teatteriin saapuessa.

 

Muita hyödyllisiä vinkkejä nettisivultamme Hyvä tietää -kohdasta.

 

TURVALLISESTI TEATTERIIN
Pidetään etäisyyttä toisiin myös jonottaessa, kiire ei ole.
Huolehditaan kaikki hyvästä käsihygieniasta.
Suosittelemme vahvasti kasvomaskin käyttöä tapahtumassa.
Saavuthan paikalle vain mikäli tunnet olevasi täysin terve ja oireeton.


Muista pukeutua sään mukaan. Helteellä vesipullo ja päähine ovat suositeltavia varusteita. Kun keli on viileämpi, mukaan kannattaa ottaa lämmintä vaatetta ja viltti. Sateen sattuessa on hyvä varautua sadevaatteilla riveille 1-8 ja väliajalle. Sateenvarjon käyttäminen katsomossa on kiellettyä.


Sydämellisesti tervetuloa!


Takaisin uutisiin
Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito