Uutisarkisto

EtusivuTeatteri » Uutiset » Uutisarkisto

NÄYTTELIJÄ-MUUTOS TÄMÄN VIIKON ESITYKSISSÄNÄYTTELIJÄMUUTOS TÄMÄN VIIKON NISKAVUORI-ESITYKSISSÄ

Pyynikin kesäteatterissa esitetään tänä kesänä Hella Wuolijoen klassikkotarinaa Niskavuoren nuori emäntä ensimmäistä kertaa musikaalina.

Kustaava Niskavuoren roolissa loistanut Ronja Alatalo loukkasi jalkansa keskiviikkona 19.7. musikaalin näytöksessä ja joutuu olemaan poissa esityksistä ainakin kuluvan viikon ajan. Hänen tilallaan energisen Niskavuoren kuopuksen saappaissa nähdään Henna Wallin, joka hyppäsi vain muutamien minuuttien varoitusajalla esityksen tanssiryhmästä merkittävään puhe- ja laulurooliin.

"Henna selviytyi tehtävästä uskomattoman hienosti täysin ilman harjoitusta ja on hurmaava nuorena Kustaavana.  Ronja palaa rooliinsa mahdollisesti jo ensi viikolla, mutta on tärkää olla kiirehtimättä, jotta vammasta ei jää pysyvää haittaa", Pyynikin kesäteatterin toiminnanjohtaja Hanna Suurhasko toivoo.

Yleisöltä ja kriitikoilta kehuja saanutta musikaalia esitetään Pyynikin kesäteatterissa 12.8.2017 asti.
Tällä viikolla esityksiä on vielä torstaina 20.7. kello 18.00, perjantaina 21.7. kello 18.00 ja lauantaina 22.7.2017 kello 14.00 ja 18.00.

Teoksen on sovittanut ja ohjannut Pyynikin kesäteatteriin useista musikaaliohjauksista tunnettu Miika Muranen. Lavalla nähdään myös mm. Maria PereMikko NousiainenElina KeinonenSari HavasPetra KarjalainenPuntti ValtonenJani Rasimus ja Miikka Wallin.

PYYNIKIN KESÄTEATTERI: NISKAVUOREN NUORI EMÄNTÄ

Esitykset 12.8.2017 asti.
Lipunmyynti: LIPPU.FI sekä Tampereella Pyynikin kesäteatterin toimisto ja Kulttuurimyymälä Aplodi.
Esityksen kesto on noin 2h 40 min (sisältäen väliajan).

Kuvassa Antti Niskavuori (Olli Riipinen) ja Kustaava Niskavuori (Ronja Alatalo)


Takaisin uutisiin
Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito