Uutiset

EtusivuTeatteri » Uutiset

NYSSELLÄ PYYNIKIN KESÄTEATTERILLENYSSELLÄ PYYNIKIN KESÄTEATTERILLE

Pyynikin kesäteatterin ympäristössä on parkkitilaa rajallisesti, joten suosittelemme saapumaan  bussilla, kävellen tai vaikkapa polkupyörällä. Mikäli saavutte autolla, paikalla kannattaa olla viimesitään 30 minuuttia ennen tapahtuman alkua. Teatteri ei voi taata pysäköintipaukan löytymistä, jos käyttöömme annettu parkkialue täyttyy.

 

Bussilla teatterille:

Teatterille pääsee Tampereen keskustasta Nyssellä, Tampereen seudun joukkoliikenteen bussilla numero 25 (Tahmela). Lähin pysäkki on Rosendahl, josta on teatterille vain noin 10 minuutin kävelymatka. Löydät aikataulut täältä. Matkan voi maksaa matkakortilla, mobiilisovelluksella tai käteisellä kuljettajalle (aikuisen kertalippu käteinen 3,50 €, mobiilikertalippu 2,70 €).

 

Sunnuntaina 23.8.2020 Keskustorilta Tahmelaan kello 14.07 lähtevä vuoro kiertää kesäteatterin kautta ja pysähtyy aivan alueen vieressä. Kesäpäivä Pyynikillä -tapahtuman jälkeen teatterilta lähtee myös ylimääräinen Nysse-vuoro keskustaan. Keskustaan lähtevän bussin pysäkki on teatterin alueella Jalkasaarentien varressa. Bussin reitti on seuraava: Kesäteatteri-Pyynikintie jne. linjan 25 reittiä Keskustorille ja Linnainmaalle saakka. Matka maksaa normaalin matkalipun hinnan. Sen voi maksaa matkakortilla, mobiilisovelluksella tai käteisellä kuljettajalle (aikuisen kertalippu käteinen 3,50 €, mobiilikertalippu 2,70 €).

 

Vältä jonoja ja saavu ajoissa paikalle!
Kahvio avataan 1,5 tuntia ennen tapahtumaa ja ovet tuntia ennen.
Tilaa tarjoilut etukäteen tästä.

 


Takaisin uutisiin
Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito