Uutiset

EtusivuTeatteri » Uutiset

MESSUTARJOUKSET KESÄN ESITYKSIIMMEPyynikin kesäteatteri esittäytyy tänä viikonloppuna Matkamessuilla Helsingin Messukeskuksessa. Sen kunniaksi julkaisemme lipputarjoukset kesän esityksiimme:

 

1) JOUSTOLIPPU Nuotin vierestä -ihmissuhdekomediaan 38,00 € + toimitusmaksu (alk. 1 € www.lippu. fi). Tarjous on saatavilla vain Lippupisteen verkkokaupasta kampanjasta Matka2019 koodilla "MATKA19".

 

2) LAHJAKORTTI Tatun ja Patun Suomi -näytelmään 14,00 €. Tarjous on saatavilla vain messuosastoltamme 6h30 Matkamessujen ajan.

 

Lisätietoja kuvan alla ↓

 

1) JOUSTOLIPPU Nuotin vierestä -ihmissuhdekomediaan 38,00 € (norm. 44,00 €) + toimitusmaksu (alk. 1 € www.lippu. fi).

Tarjous on saatavilla vain Lippupisteen verkkokaupasta Matka2019-kampanjasta koodilla "MATKA19". Tarjous on voimassa 22.1.2019 asti ja saatavilla vain peruslippuun.
Hae Lippupisteen sivuilla "Nuotin vierestä" -tapahtuma ja valitse haluamasi esityspäivän kohdalta ensin alavalikosta kampanja ”Matka2019” ja lisää kampanjakoodi ”MATKA19”. Tämän jälkeen pääset valitsemaan haluamasi lippumäärän ja halutessasi myös paikat katsomokartalta.


JOUSTOLIPPU oikeuttaa vaihtamaan lipun toiseen Nuotin vierestä -näytökseen vielä viikkoa ennen alkuperäistä näytöspäivää Pyynikin kesäteatterin ryhmämyynnin kautta. Eli jos kesän matkasuunnitelmiin tuleekin muutoksia, joustolippu on turvallinen valinta vaihtomahdollisuutensa ansiosta.

2) LAHJAKORTTI Tatun ja Patun Suomi -näytelmään 14,00 € (norm. 16,00 €). Tarjous on saatavilla vain Matkamessuilta Helsingin Messukeskuksesta Pyynikin kesäteatterin messuostastolla 6h30 messujen ajan.


LAHJAKORTTI toimii maksuvälineenä paikkalippuun. Paikkalippu tulee varata etukäteen haluttuun esitykseen ja lahjakortti tulee vaihtaa paikkalippuun viimeistään viikkoa ennen esitystä Tampereella Pyynikin kesäteatterin ryhmämyynnissä, Kulttuurimyymälä Aplodissa tai erikseen sovittaessa teatterilta ennen esitystä.

Matkamessut Helsingin Messukeskuksessa pe-su 18.-20.1.2019. Avoinna pe 18.1. kello 9-19, la-su 19.-20.1. kello 10-18.

 

 


Takaisin uutisiin
Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito