Uutisarkisto

EtusivuTeatteri » Uutiset » Uutisarkisto

LISÄÄ NÄYTTELIJÖITÄ KIINNITETTYPyynikin kesäteatterin musikaaliin Niskavuoren nuori emäntä on kiinnitetty lisää kiinnostavia näyttelijöitä.

 

 

Monipuolisesta ilmaisusta ja vahvasta musikaaliosaamisesta tunnettu Petra Karjalainen nähdään musikaalissa Niskavuoren Hetan roolissa. Niskavuoren nuorimmaista, Kustaavaa, näyttelee nuori tamperelainen lahjakkuus Ronja Alatalo. Lisäksi Iso-Martin osaan on kiinnitetty Tampereen yliopistosta näyttelijäksi valmistunut Teemu Koskinen. Kaikki kolme näyttelijää tekevät tulevana kesänä ensiesiintymisensä Pyynikin kesäteatterissa, kuten myös aiemmin julkaistuista näyttelijöistä mm. nimiosassa esiintyvä Maria Pere ja Niskavuoren vanhan emännän roolissa nähtävä Sari Havas.


Petra Karjalainen on ollut kiinnitettynä Tampereen Työväen Teatterin näytelijäksi vuodesta 1997 alkaen. Karjalainen on urallaan esiintynyt pääosissa muun muassa musikaaleissa Desirée, Chicago ja 5 vuoden rakkaus (Last Five Years), tehnyt lukuisia mieleenpainuvia sivurooleja sekä vieraillut mm. Tampereen Teatterissa, Helsingin kaupunginteatterissa ja Suomen kansallisoopperassa. Hänet on nähty myös useissa tv-sarjoissa ja elokuvissa. Petra on iloinen roolistaan Pyynikin kesäteatterissa, jossa hän on nähnyt elämänsä ensimmäisen teatteriesityksen jo 3-vuotiaana: ”Olen aina rakastanut Niskavuori-näytelmiä ja Heta on mielestäni todella mielenkiintoinen hahmo. Tuskin maltan odottaa että pääsen häneen tutustumaan!”

Tampereen Yhteiskoulun ilmaisutaidon erityislukiota käyvä Ronja Alatalo on nuoresta iästään huolimatta jo kokenut esiintyjä. Suomen Kansallisoopperan balettioppilaitoksen erikoiskoulutuksesta teatterimaailmaan päätynyt Ronja teki esikoisroolinsa vuonna 2012 Tampere-talon suurmusikaali Annien pääosassa. Tämän jälkeen tie on vienyt mm. Tampereen Komediateatterin ja Tampereen Työväen Teatterin näyttämöille. Syksyllä 2016 hän aloitti näyttelijänä YLE:n Uusi Päivä- draamasarjassa.

Teemu Koskinen on valmistunut vuonna 2009 Tampereen yliopiston näyttelijäntyön linjalta (NÄTY). Valmistuttuaan hän on työskennellyt mm. Kotkan Kaupunginteatterissa ja Kouvolan teatterissa. Teemu on vieraillut myös Tampereen Työväen Teatterin näytelmässä Runar ja Kyllikki sekä Kansallisteatterin kiertuenäytelmässä Aikaero.

Hella Wuolijoen Niskavuoren nuori emäntä nähdään ensimmäistä kertaa musikaalina. Teoksen sovittaa ja ohjaa Pyynikin kesäteatteriin Miika Muranen, joka vastasi myös Lahden kaupunginteatterin kiitetyn Niskavuoren naiset -musiikkinäytelmän sovituksesta ja ohjauksesta vuonna 2013. Kolmiodraaman päärooleissa nähdään Maria Pere (Loviisa), Mikko Nousiainen (Juhani) ja Elina Keinonen (Malviina).

Lisätietoja www.pyynikinkesateatteri.fi

NISKAVUOREN NUORI EMÄNTÄ PYYNIKIN KESÄTEATTERISSA 13.6.-12.8.2017

ROOLEISSA: Maria Pere, Mikko Nousiainen, Elina Keinonen, Petra Karjalainen, Sari Havas, Puntti Valtonen, Ronja Alatalo, Kake Aunesneva, Laura Hänninen, Heidi Kirves, Teemu Koskinen, Jenni Nikolajeff, Anna Pukkila

Lipunmyynti Lippupisteessä, Pyynikin kesäteatterin ryhmämyynnissä ja Kulttuurimyymälä Aplodissa.

 

VARAA LIPUT ohjelmisto-sivulta.


Takaisin uutisiin
Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito