Uutiset

EtusivuTeatteri » Uutiset

LIPUNMYYNTI ALKAA kello 10.00LIPUNMYYNTI ALKAA kello 10.00

Kesän 2017 lipunmyynti Niskavuoren nuori emäntä -musikaaliin alkaa tiistaina 18.10.2016 kello 10.00. Yksittäislippuja voi varata ja ostaa Tampereella kulttuurimyymälä Aplodista puh. 010 346 2000. Ryhmävaraukset Pyynikin kesäteatterin ryhmämyynnistä puh. 010 2292 111. Liput myynnissä myös Lippupisteessä Lippu.fi.

 

ESITYKSET 13.6.-12.8.2017

 

Pyynikin kesäteatteriin tuoreita kasvoja ja suosikkinäyttelijöitä kesällä 2017

-  Niskavuori-musikaalin rooleissa mm. Maria Pere, Mikko Nousiainen, Sari Havas ja Puntti Valtonen

 

Pyynikin kesäteatterin lavalla nähdään ensi kesänä nimekkäiden näyttelijöiden rinnalla uusia tuttavuuksia ja tulevaisuuden lupauksia. Uuden Niskavuoren nuori emäntä -musikaalin nimiosaan Loviisaksi on kiinnitetty näyttelijä Maria Pere ja Juhani Niskavuoren saappaisiin astuu lukuisista elokuvista ja tv-sarjoista tuttu suosikki Mikko Nousiainen. Kolmiodraaman toisen naisen, Malviinan roolin näyttelee Elina Keinonen. Mukana teoksessa ovat myös ensimmäistä kertaa Pyynikillä näyttelevä Sari Havas ja samalla lavalla näytelmissä Iso-Heikkilän isäntä ja hänen renkinsä Kalle sekä Albatrossi ja Heiskanen mieleenpainuvat roolit tehnyt Puntti Valtonen. Heidän lisäkseen ensi kesän 15 hengen näyttelijäkaartiin kuuluvat mm. Heidi Kirves, Kake Aunesneva, Laura Hänninen ja Anna Pukkila.

 

Pääosassa esiintyvä Maria Pere on Seinäjoen kaupunginteatterin näyttelijä, joka tekee nyt ensimmäisen teatterivierailunsa Tampereelle. Upeaääninen Maria on tehnyt näyttelijäntyön lisäksi kymmenen vuoden ajan yhteistyötä ja useita esiintymisiä Kaj Chydeniuksen kanssa. Marian merkittäviin musikaalirooleihin kuuluvat mm. Sound Of Musicin Maria (Kemin kaupunginteatteri 2009) ja Lainahöyhenten Francis (Seinäjoen kaupunginteatteri 2016).

 

Juhanin salarakkaan Malviinan roolissa nähdään Teatterikorkeakoulusta vuonna 2014 valmistunut tamperelaislähtöinen Elina Keinonen. Hänen teatteritöihinsä lukeutuvat mm. Vaasan Kaupunginteatterin Oliver! -musikaali (2013) ja Teatteri Takomon Amerikkalainen tyttö (2012). Tampereella Elina on nähty viimeksi Tampereen Teatterin koskettavassa draamassa Tarpeettomia ihmisiä (2015). Tämän lisäksi Elina on näytellyt mm. Helsingin Kaupunginteatterissa sekä useissa tv- ja elokuvatuotannoissa.

 

Hella Wuolijoen kolmiodraaman sydämessä ovat nuori emäntä Loviisa ja hänen miehensä Juhani sekä Juhanin rakastajatar Malviina. Mitä on tehtävissä, kun rakkaus repii sydämiä, perhettä ja suvun kunniaa? Klassikkoteoksen dramatisoi musikaaliksi ja ohjaa Tampereen Työväen Teatterin ohjaaja Miika Muranen, Saaga Ensemblen musiikin sovittaa kapellimestari Joonas Mikkilä ja koreografina toimii Jenni Nikolajeff. Lavastuksen suunnittelee Aalto-yliopiston lavastustaiteen professori Liisa Ikonen.


Takaisin uutisiin
Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito