Uutisarkisto

EtusivuTeatteri » Uutiset » Uutisarkisto

Kesätyöhaku nuorille 13.2.2018 saakkaHae kesätöihin Pyynikin kesäteatteriin kesäksi 2018!

 

Pyynikin kesäteatterilla on haettavana 2 viikon pituisia kesätyöjaksoja koulujen kesäloman ajalle. Työ sisältää kaikissa teatterin toiminnoissa avustamista ja voi olla mitä vain haravoinnista asiakaspalveluun. Työaika on 60 tuntia, josta maksetaan palkkaa 372,00 € + lomakorvaus 9 %. Lisätietoja sähköpostilla tyonhaku@pyynikinkesateatteri.fi tai puhelimitse perjantaina 9.2.2018 klo 14-16 toiminnanjohtaja Hanna Suurhaskolta puh. 050 325 0275.

 

 Lähetä hakemuksesi viimeistään tiistaina 13.2.2018 sähköpostilla tyonhaku@pyynikinkesateatteri.fi. Hakemukseen ei tarvitse liittää valokuvaa, riittää että kerrot lyhyesti itsestäsi sekä kesätyöhön liittyvistä ajatuksistasi ja toiveistasi. Muista lisätä yhteystietosi, myös puhelinnumero.

 

Hakemusten perusteella valitaan osallistujat tiistaina 20.2.2018 klo 15.30 Tampereella järjestettävään ryhmähaastatteluun.

 

 Huomioithan, että teatterilla ei ole mahdollisuutta sovitella työaikoja esimerkiksi harrastusten mukaan, vaan työ sijoittuu pääsääntöisesti teatteriesitysten yhteyteen. Ajankohdasta on mahdollisuus sopia, jos jo hakuvaiheessa on tiedossa esimerkiksi kesäleiri tai -matka.

 

Jos olet jo lähettänyt hakemuksen oma-aloitteisesti loka-tammikuun aikana, lähetä muistutus itsestäsi.


Takaisin uutisiin
Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito