Uutisarkisto

EtusivuTeatteri » Uutiset » Uutisarkisto

KesäTREatteri-KIMPPALIPPUTamperelaiset ammattikesäteatterit tiivistävät yhteistyötään, kun Pyynikin kesäteatteri, Tampereen Komediateatteri ja Viikinsaaren kesäteatteri tuovat esiin Tampereen hienoa kesäteatteritarjontaa paikallisesti ja valtakunnallisesti.

 

Teatterit ovat ottaneet käyttöön kesälle 2019 KesäTREatteri-kimppalipun, joka sisältää teatterikäynnin Tampereen Komediateatterin farssissa Voi veljet!, Viikinsaaren kesäteatterin musiikkikomediassa 506 ikkunaa sekä Pyynikin kesäteatterin komediassa Nuotin vierestä.

 

Kimppalippu-lahjakortti on myynnissä kaikissa kolmessa teatterissa vuoden 2018 loppuun saakka hintaan 99,00 €.

”Uskomme kaikkien hyötyvän siitä, että kilpailutilanteesta huolimatta jokainen meistä kannustaa asiakkaitamme käymään myös muissa teattereissa”, kertoo Pyynikin kesäteatterin toiminnanjohtaja Hanna Suurhasko.

 

Kimppalippu-lahjakortti toimii maksuvälineenä paikkalippuun. Paikkalippu kannattaa varata hyvissä ajoin haluamalleen esityspäivälle.

 

KesäTREatteri-kimppalippu on myynnissä Pyynikin kesäteatterin, Tampereen Komediateatterin ja Viikinsaaren kesäteatterin omissa lipunmyynneissä.

 

Pyynikin kesäteatterin lipunmyynti palvelee arkisin kello 10-16 osoitteessa Verkatehtaankatu 11, Tampere. 

 

Kimppalippu voidaan myös toimittaa laskulla teatterin lipunmyynnistä. Postitus- ja käsittelykulut 1-10 lipun tilauksissa 5,00 € ja yli 10 lipun tilauksissa 10,00 €.

 


Takaisin uutisiin
Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito