Uutiset

EtusivuTeatteri » Uutiset

KUUMA KESÄ TULOSSA PYYNIKILLE, mm. uusia lisäesityksiä saatu myyntiinPyynikin kesäteatterin ensi kesän näytelmän Kuuma kesä ’85 lippuja on kysytty ennätystahtiin. Kaikki kesän esitykset ovat olleet loppuunmyytyjä jo useita viikkoja. Nyt on saatu myyntiin  lisäesityksiä kuusi kappaletta jo aiemmin julkistettujen lisäesitysten lisäksi. Esitykset löytyvät esityskalenteristamme. Kaikkiaan myynnissä on nyt 67 esitystä eli reilut 55 000 katsojapaikkaa.

 

Kesäteatterin uudet yleisövessat valmistuvat esityskauden alkuun mennessä, ja samoin uudet liikennejärjestelyt. Palvelutaso Pyynikillä nousee huomattavasti. Myös teatteriin saapuvien katsojien ja Pyynikillä ulkoilevien tamperelaisten liikenneturvallisuus paranee huomattavasti.

 

Suuresta yleisömenestyksestä johtuen teatteri suosittelee asiakkailleen saapumista paikalle julkisilla kulkuvälineillä tai vaikka kävellen. Tampereen joukkoliikenteen bussi numero 21 ajaa kesäteatterin portin kautta ennen jokaista esitystä, ja esityksen jälkeen lähtee aina lisävuoro keskustaan teatterin portilta. Pyynikille pääsee myös Hopealinjan laivalla  Laukontorilta Viikinsaareen lähtevillä vuoroilla. Pyynnöstä laivat ajavat Rosendahlin laituriin, josta on pieni kävelymatka teatterille.


Takaisin uutisiin
Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito