Uutiset

EtusivuTeatteri » Uutiset

KESÄN 2020 ESITYKSET PERUTTUPyynikin kesäteatterin esityskausi ei toteudu vuonna 2020. Kesän teatterituotantojen valmistelu on koronapandemian aiheuttaman tilanteen vuoksi jouduttu keskeyttämään.
 
Ihanat naiset rannalla -näytelmän koko esityskausi 9.6.-8.8.2020 ja Suomen Kiertueteatterin kanssa yhteistuotantona valmistellun Maukan ja Väykän kesä -näytelmän koko esityskausi 2.7.-4.8.2020 on peruutettu. 
Mahdollisuutta tuotantojen siirtämiseen kesälle 2021 selvitetään.

Julkaisemme ohjeet ostettujen lippujen hyvityspyynnön tekemiseen nettisivuillamme viikolla 17 (www.pyynikinkesateatteri.fi/info2020), minkä jälkeen ohjeistamme asiassa myös sähköpostitse ja puhelimitse toimiston aukioloaikoina. 
Käsittelemme hyvityspyyntöjä 31.8.2020 asti, joten sen tekemisellä ei ole kiire. Ryhmiä koskevat tilanteet selvitetään vain ryhmänvetäjän kautta.

Lippuja on ostettu jo tuhansia, emmekä pysty vastaamaan kaikkiin yhteydenottoihin heti. Pyydämme asiakkailta joustavuutta.
 
Koska Pyynikin kesäteatterin toimintaa ylläpidetään lipputuloilla, toivomme mahdollisimman monen asiakkaan vaihtavan ostetun lipun esityskausina 2021-2022 voimassa olevaan lahjakorttiin.
 
Kaikkien kesälle 2020 myytyjen lahjakorttien voimassaoloaikaa pidennetään automaattisesti kesän 2022 esityskauden loppuun saakka.
 
Tehty peruutuspäätös ei tässä vaiheessa vaikuta heinä- ja elokuulle sovittuihin konsertti- ja stand up -vierailuesityksiin, joissa kesäteatteri ei ole järjestäjä.

 


Takaisin uutisiin
Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito