Uutisarkisto

EtusivuTeatteri » Uutiset » Uutisarkisto

KESÄN 2016 LIPUNMYYNTI ON ALKANUTKESÄN 2016 LIPUNMYYNTI ON ALKANUT

Kesällä 2016 Pyynikin kesäteatteri nähdään Taivaan tulet -näytelmä. Lipunmyynti ensi kesän esityksiin alkoi maanantaina 12.10.2015.

 

Lisätietoja ja lippujen tarkat hintatiedot löydät LIPUNMYYNTI-sivulta.

 

Konstaapeli Rauni Väänänen palaa vuosien jälkeen takaisin kotiseudulleen Kemijärvelle. Paluumuutto ei suju aivan mutkitta, sillä etelässä vietetyt vuodet ovat vieroittaneet hänet pohjoisen tavoista ja etäisestä isästä. Sairasteleva isä on erakoitunut entisestään Raunin äidin kuoleman jälkeen.

 

Vaikka etelän keinovalot vaihtuvat pohjoisen taivaan tuliin, kiemurat ihmissuhteissa seuraavat matkassa. Suhdesolmuja aukoessaan Rauni totuttelee pikkukaupungin poliisin tehtäviin ja törmää laittomiin viinabisneksiin. Onko äidin kuolemakaan selvä tapaus?

 

Taivaan tulet perustuu samannimiseen tv-sarjaan. Näytelmästä löytyy niin Lapin lumoa kuin pohjoisen karua elämänmenoa. Tarinassa leiskuvat vahvat tunteet ja hurtti huumori. Siinä on vapaudenkaipuuta, onnen etsintää, riemua ja rakkautta.

 

Pyynikin kesäteatteri
Taivaan tulet
Esitykset 14.6.-6.8.2016

Ensi-ilta perjantaina 17.6.2016

Lipunmyynti alkaa maanantaina 12.10.2015.

 

Liput ovat myynnissä Lippupisteen toimipaikoissa kautta maan ja Tampereella Kulttuurimyymälä Aplodissa (p. 010 346 2000) sekä Pyynikin kesäteatterin toimistolla (p. 010 2292 111).

 

Lippupisteen nettikauppa:

 

 

Lisätietoja ja lippujen hintatiedot LIPUNMYYNTI-sivulla. 

 

Pyynikin kesäteatterin löydät myös:

Facebookista ja

Twitteristä.

 

Tampereella toimiva Pyynikin kesäteatteri on yksi Suomen suurimpia kesäteattereita ja Suomessa pisimpään yhtäjaksoisesti toiminut ulkoilmateatteri. Esityksiä siellä on tähän mennessä seurannut yli 3 miljoonaa katsojaa. Teatterin katsomossa on 836 katsojapaikkaa. Pyynikin kesäteatterissa esitettyjä näytelmiä ovat mm. Rauta-aika, Vain muutaman huijarin tähden, Hopeinen kuu ja Kuuma kesä ’85.


Takaisin uutisiin
Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito