Uutiset

EtusivuTeatteri » Uutiset

KARAVAANARI - KAIKKIEN KAVERIKARAVAANARI - KAIKKIEN KAVERI

 

KESÄLLÄ 2024

 

Koskisen tekijöiltä uusi eeppinen komedia

 

Karavaanari – Kaikkien kaveri

 

"Pyynikin kesäteatterissa luotetaan vahvaan kotimaiseen draamaan ja uuteen kotimaiseen komediaan.
Tänä kesänä Täällä Pohjantähden alla tarjosi väkevää draamaa, ja ensi kesänä saadaan riemuita laatutekijöiden komediasta", iloitsee toimitusjohtaja Piia Soikkeli.

 

Kesällä 2024 Pyynikin kesäteatterissa saa ensi-iltansa uusi, eeppinen kotimainen komedia. Heikki Syrjän ja Riku Suokkaan käsikirjoittama ja Suokkaan ohjaama Karavaanari – kaikkien kaveri on komedia ennakkoluuloista, ikiaikaisesta hyvän ja pahan taistelusta sekä yhteisön silmittömästä voimasta.

 

Uuden kesäkomedian ensi-ilta on keskiviikkona 12.6.2024.

 

Pääroolissa nähdään komediavirtuoosi Lari Halme. Muut näyttelijät julkistetaan myöhemmin.

 

Omasta mielestään menestynyt näyttelijä Mikko Aarnela palaa kesäteatterin ensi-iltajuhlista ja todistaa kotimatkallaan murhan. Hän tajuaa olevansa rikoksen silminnäkijänä hengenvaarassa, ja joutuu pakenemaan. Mikko varastaa paniikissa matkailuauton ja joutuu keskelle elämänsä suurinta seikkailua. Mikon on pystyttävä sulautumaan monien karsastamaan, omalaatuiseen ja mystiseen heimoon: karavaanareihin.


Karavaanari – kaikkien kaveri asettaa vastakkain stereotyyppiset mielikuvat eurooppalaishakuisesta trendi-Suomesta sekä siitä Suomesta, joka pystyy tyydyttämään päivittäiset tarpeensa yhdestä automarketista. Molemmat Suomet vieroksuvat toisiaan ja nauravat toisilleen halveksuvasti olematta syvimmiltään kuitenkaan kovinkaan kaukana toisistaan.

 

Riku Suokas ja Heikki Syrjä ovat tulleet tunnetuiksi useiden menestysproduktioiden kuten Vuonna 85 -musikaalin sekä Koskinen ja Lahti 2001 -sarjojen käsikirjoittajina.

 

Lipunmyynti käynnistyy lokakuussa.

 

 

Kesällä 2023 Pyynikillä kävi 43 000 katsojaa

 

Kesän esitykset Täällä Pohjantähden alla ja Pesänjako näki yhteensä 43 000 katsojaa. "Pyynikin tulevaisuus näyttää nyt valoisammalta", toimitusjohtaja Soikkeli sanoo.


Takaisin uutisiin
Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito