Uutisarkisto

EtusivuTeatteri » Uutiset » Uutisarkisto

KAIKKI NÄYTTELIJÄT JULKISTETTUKAIKKI NÄYTTELIJÄT JULKISTETTU

Pyynikin kesäteatteri esittää kesällä 2015 Veera Niemisen suosittuun esikoisromaanin perustuvan näytelmän Avioliittosimulaattori. Komedia tarjoaa huumoria, draamaa ja rakkautta maalaistilan tyyliin.

 

Pyynikin kesäteatteri on joka kesän takuuvarma ja laadukas näytelmäelämys. 

Kesän 2015 suosiosta pitävät huolen lavalle marssivat näyttelijäkonkarit, jotka julkistettiin jo syksyllä. Mukana ovat Esko Roine, Eija Vilpas, Tom Lindholm, Mari Turunen ja Ville Majamaa.

Nyt esiintyjäkaarti on täydentynyt. Pyynikillä nähdään lisäksi Ola Tuominen, Samuli Muje, Janne Kallioniemi, Miia Selin ja Tommi Rantamäki, joista ainoastaan Rantamäki on uusi kasvo Pyynikin kesäteatterissa.

 

Lipunmyynti esityksiin käy vilkkaana ja kesäkuun esitykset ovat jo lähes täyteen varattuja. Kesän täyttöprosentti tällä hetkellä 77%.

-Ilahduttaa, että asiakkaat ovat kiinnostuneet Avioliittosimulaattori-näytelmästä, kyseessä on kuitenkin ihan uusi teksti. Pyynikin kesäteatterin linjalle kertoa tarinoita on kysyntää, pohtii Pyynikin kesäteatterin toiminnanjohtaja Jari Nieminen.

 

Katso näyttelijöiden kuvat TYÖRYHMÄ-sivulta.

 

Avioliittosimulaattori

Ensi-ilta: 12.6.2015

Esitykset: 9.6.–8.8.2015

Lipunmyynti: Lippupiste, Tampereella myös Kulttuurimyymälä Aplodi (Hämeenkatu 14B) ja Pyynikin kesäteatterin toimisto (Verkatehtaankatu 11).


Takaisin uutisiin
Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito