Uutiset

EtusivuTeatteri » Uutiset

HYVÄNTEKEVÄISYYSNÄYTÖS TORSTAINA 18.7. KELLO 18.00HYVÄNTEKEVÄISYYSNÄYTÖS TORSTAINA 18.7. KELLO 18.00

Kesäteatteri tekee hyvää!

 

Pyynikin kesäteatterissa järjestetään hyväntekeväisyysnäytös torstaina 18.7.2019 kello 18.00. Kesäteatteri lahjoittaa jokaisesta kyseiseen Nuotin vierestä -komedian näytökseen myydystä lipusta 2,00 euroa Hope Yhdessä & Yhteisesti Tampereen toiminnan tukemiseen. Yleisölle liput ovat normaalihintaiset.

Hope on uskonnollisesti sitoutumaton kotimainen järjestö, joka pyrkii antamaan lapsille tasa-arvoisemmat mahdollisuudet arkeen.

"Päätimme järjestää hyväntekeväisyysnäytöksen, koska uskomme että moni, joka ei välttämättä ryhdy lahjoittajaksi tai osallistu hyvätekeväisyysjärjestöjen toimintaan kuitenkin haluaa tukea heikommassa asemassa olevia. Tämä on helppo ja hauska tapa auttaa", kertoo Pyynikin kesäteatterin toiminnanjohtaja Hanna Suurhasko.

Pyynikin kesäteatterin esityskausi on nyt puolivälissä ja uuden Nuotin vierestä -komedian on nähnyt jo yli 17 000 katsojaa. Heinäkuun alussa ensi-iltansa saanut Tatun ja Patun Suomi -näytelmä puolestaan on osoittautunut huippusuosituksi ja lipuista yli 70% on jo myyty.

Pyynikin kesäteatterin liput ovat myynnissä valtakunnallisesti Lippupisteen kautta ja Tampereella myös Kulttuurimyymälä Aplodissa sekä Pyynikin kesäteatterin ryhmämyynnissä.


Pyynikin kesäteatteri: Nuotin vierestä
Esitykset 11.6.-10.8.2019

Ensi-ilta 14.6.2019

 

Insinööri Arto Mulkonsaarella on selvät sävelet elämässä. Marjukka-vaimon laatimaan viisivuotissuunnitelmaan kuuluu menestys työelämässä sekä täydellinen perheidylli HETI.
Leena-äiti ei jää toimettomana seuraamaan tossun alle jääneen poikansa elämää vaan laatii oman suunnitelmansa. Tilanne kärjistyy, kun Arto lupaa viedä äitinsä viikonlopuksi karaoke-kilpailuun, vaikka Marjukalla on aivan muuta mielessä.

Onko Artolla mahdollisuutta itse vaikuttaa tapahtumiin, kun kaksi sisukasta naista päättävät hänen tulevaisuudestaan?
Matkan varrella myös kohtalo puuttuu peliin..

 

Rooleissa: 

Tiina Weckström, Juha-Matti Koskela, Irina Vartia, Kaisa Hela, Anna Ackerman, Juha Antikainen, Karoliina Blackburn, Hanna Gibson, Marko Keskitalo, Samuli Muje, Seppo Paajanen, Jarmo Perälä, Leena Rousti ja Arttu Soilumo.

 

LIPUNMYYNTI
Lipunmyynti Pyynikin kesäteatterin toimistolla ja ryhmämyynnissä (Verkatehtaankatu 11, Tampere)

Kulttuurimyymälä Aplodissa (Hämeenkatu 14b, Tampere) sekä

Lippu.fi-verkkokaupassa, puhelinpalvelussa sekä Lippupisteen myyntipisteissä kautta maan. 

Ryhmävaraukset (yli 30 hlöä) Pyynikin kesäteatterin ryhmämyynnistä:
puh*. 010 229 2111 (ma-pe kello 10–16) sekä varaus@pyynikinkesateatteri

* puhelun hinta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min (alv 24%) kotimaan matka- ja lankapuhelimista.

 


Takaisin uutisiin
Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito