Uutiset

EtusivuTeatteri » Uutiset

ESITYKSISSÄ YHTEENSÄ 41032 KATSOJAAPyynikin kesäteatterin esityskausi päättyi lauantaina 10.8.2019, kun Nuotin vierestä -ihmissuhdekomediasta nähtiin viimeinen näytös. Tänä kesänä ohjelmistossa oli Nuotin vierestä -näytelmän lisäksi koko perheen teatteriesitys Tatun ja Patun Suomi. Teatteriesityksiä seurasi yhteensä 41 032 katsojaa.

Kotimaisesta Nuotin vierestä -kantaesityksestä nautti 29 202 katsojaa. 

- Saimme katsojilta upeaa palautetta, esimerkiksi että ”ei kyllä mennyt yhtään nuotin vierestä vaan suoraan sydämeen”, Pyynikin kesäteatterisäätiön toiminnanjohtaja Hanna Suurhasko iloitsee ja jatkaa:
- Emme aivan saavuttaneet tuotannon katsojatavoitetta, mutta olen ylpeä uuden komedian onnistumisesta ja varma, että aiempien Pyynikin kesäteatterin kantaesitysten tavoin teos jatkaa elämäänsä Suomen teatterilavoilla.

Suomen Kiertueteatterin ja Pyynikin kesäteatterin yhteistuotantona toteutettu Tatun ja Patun Suomi -näytelmä saavutti suuren suosion ja kaikki 16 esitystä olivat lähes loppuunmyytyjä. Esityksen näki 11 830 katsojaa. 

- Tatun ja Patun suosio yllätti erittäin positiivisesti! Esitys keräsi paljon kiitosta niin kriitikoilta kuin eri ikäisiltä katsojiltakin, ja erinomaiset näyttelijämme saivat ansaittua suitsutusta osakseen. Lisäksi näytelmää kiiteltiin osuvaksi koko perheen näytelmäksi, sillä sen parissa viihtyi aidosti koko perhe, näytelmän ohjaaja Janne Jämsä summaa.

Pyynikin kesäteatterin vuoden 2020 ohjelmisto julkistetaan viikolla 34.

 


Takaisin uutisiin
Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito