Uutiset

EtusivuTeatteri » Uutiset

ENSI KESÄNÄ AVIOLIITTO-SIMULAATTORIENSI KESÄNÄ AVIOLIITTO-SIMULAATTORI

SAAKO MAAJUSSI PITÄÄ MORSIAMENSA?

 

Pyynikin kesäteatterin valloittaa kesällä 2015 Veera Niemisen esikoisromaaniin pohjautuva AVIOLIITTOSIMULAATTORI. Näytelmän ohjaa Tommi Auvinen. Dramatisoinnista vastaavat Tommi Auvinen ja Seija Holma. Teos on hurjaa komediaa aiheesta saako maa-Jussi pitää morsiamensa. Tarjolla draamaa, kauhunkierrettä, huumoria ja rakkautta!

 

Puhelias Aino saapuu koeajalle ei-niin-puheliaan Jussin kotitilalle, jossa asustaa lisäksi kolme muuta miestä. Taloon, jossa Jussin äidin kuoleman jälkeen ei ole kahvikuppikaan vaihtanut paikkaansa eikä monista asioista parane puhua ääneen. Päätä pahkaa rakastuneen Ainon täytyy yrittää, sillä jos tämä suhde ei toimi, hän uskoo heittävänsä kaivoon haaveet omasta perheestä, lapsista, omasta hevosesta, lauantaidekkarin katselemisesta omalla kotisohvalla, oman miehen kainalossa…

 

Avioliittosimulaattori oli Helsingin Sanomien kirjallisuuspalkintoehdokas vuonna 2013. Kirja sai loistavat arviot ja se on pysynyt kirjastojen varatuimpien kirjojen listalla jo vuoden. Kirjailija Veera Nieminen on karjalaissyntyinen monitoiminainen, joka emännöi hevostilaa Ylöjärvellä ja mikrosiruttaa seudun varsoja.

 

Tommi Auvinen on ohjannut viimeksi Pyynikin kesäteatterille menestysmusikaalin Hopeinen kuu vuonna 2003. Seija Holma on Tampereen Työväen Teatterin dramaturgi, joka tunnetaan lukuisten menestysteosten tekijänä.

 

Avioliittosimulaattori jatkaa Pyynikin kesäteatterin uusien kotimaisten teosten sarjaa.

 

Esitykset 9.6.-8.8.2015.

Ensi-ilta 12.6.2015.

Lipunmyynti alkaa 1.10.2014.


Takaisin uutisiin
Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito