Uutiset

EtusivuTeatteri » Uutiset

AVOIMET HARJOITUKSET PYYNIKILLÄ MA 5.6. 18.30Tervetuloa tutustumaan etukäteen Niskavuoren maailmaan!

Pyynikin kesäteatteri järjestää maanantaina 5.6. kello 18.30 yleisölle mahdollisuuden kurkistaa uuden Niskavuori-musikaalin harjoituksiin.

Tule katsomaan ohjaaja Miika Murasen, koreografi Jenni Nikolajeffin ja kapellimestari Joonas Mikkilän työskentelyä Niskavuoren nuori emäntä -musikaalin esiintyjien kanssa.

Lavalla mm. Maria Pere, Mikko Nousiainen, Petra KarjalainenSari Havas, Puntti Valtonen, Ronja Alatalo ja Jani Rasimus.

Varaa paikasi etukäteen sähköpostilla varaus@pyynikinkesateatteri.fi tai soittamalla puh. 010 2292 111 arkisin klo 10-16 (puhelun hinta 8,35 snt/min + 16,69 snt/min.).
Etukäteen ilmoittautuneet otetaan vastaan nimilistan mukaan teatterilla.

Niin kauan kuin paikkoja riittää, lippuja avoimeen harjoitukseen on saatavilla myös teatterilta maanantaina 5.6. kello 17.30 alkaen ilman etukäteisvarausta. 


Harjoituksen yleisölle avoin osuus kestää 45 minuuttia. Tule paikalle ajoissa, harjoitus alkaa tasan kello 18.30 eikä myöhästyneitä voida päästää pyörivään katsomoon.

Paikalle pääsee kävellen ja samalla Pyynikin ja Pyhäjärven upeista maisemista nauttien tai Tampereen seudun joukkoliikenteen Nyssellä nro 25 (Janka-Tahmela, pysäkki Keskustori D). Lähin pysäkki on Hotelli Rosendahl, josta on lyhyt kävelymatka teatterille.

Teatterin osoite:
Pyynikin kesäteatteri, Jalkasaarentie 3, Tampere 


Takaisin uutisiin
Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito