Työnhaku

EtusivuTeatteri » Työnhaku

AVOIMET TYÖPAIKAT

 

9.5.2018 alkaen tyonhaku(at)pyynikinkesateatteri.fi -sähköposti poistuu käytöstä ja hakemukset voi lähettää osoitteseen posti(a)

pyynikinkesateatteri.fi

 

ETSIMME PÄÄVAHTIMESTARI-JÄRJESTYKSENVALVOJAA


Pyynikin kesäteatteri etsii päävahtimestari-järjestyksenvalvojaa ajalle 1.6.-31.8.2018.

 

Päävahtimestari toimii järjestyksenvalvojien ja vahtimestarien esimiehenä Pyynikin kesäteatterilla. Hän osallistuu järjestyksenvalvontaan ja vahtimestaritoiminnan suunnitteluun sekä kehittämiseen.

 

Kyseessä on kuukausipalkkainen tehtävä, jossa työaika tasoittuu enintään 240 tuntiin 6 viikon jaksoissa. Tehtävään valitulta edellytetään vähintään voimassaolevaa järjestyksenvalvoja-, ajo- ja tieturva 1 -korttia, EA1 -koulutusta sekä kokemusta esimiestehtävistä.

 

Hakemukset palkkapyynnön ja ansioluettelon kera sähköpostilla osoitteeseen
tyonhaku (a) pyynikinkesateatteri.fi ti 17.4.2018 mennessä.

Haastattelut järjestetään Tampereella ti 24.4.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Hanna Suurhasko ke 11.4. klo 15-17 puh. 0503250275.

 


***HAKU PÄÄTTYNYT***

Nuorten kesätyöhaku käynnissä 13.2. saakka!

 

Pyynikin kesäteatterilla on haettavana 2 viikon pituisia kesätyöjaksoja koulujen kesäloman ajalle. Työ sisältää kaikissa teatterin toiminnoissa avustamista ja voi olla mitä vain haravoinnista asiakaspalveluun. Työaika on 60 tuntia, josta maksetaan palkkaa 372,00 € + lomakorvaus 9 %. Lisätietoja sähköpostilla tyonhaku@pyynikinkesateatteri.fi tai puhelimitse perjantaina 9.2. klo 14-16 toiminnanjohtaja Hanna Suurhaskolta puh. 050 325 0275.

 

 Lähetä hakemuksesi viimeistään tiistaina 13.2. sähköpostilla tyonhaku@pyynikinkesateatteri.fi. Hakemukseen ei tarvitse liittää valokuvaa, riittää että kerrot lyhyesti itsestäsi sekä kesätyöhön liittyvistä ajatuksistasi ja toiveistasi. Muista lisätä yhteystietosi, myös puhelinnumero.

 

Hakemusten perusteella valitaan osallistujat tiistaina 20.2. klo 15.30 Tampereella järjestettävään ryhmähaastatteluun.

 

 Huomioithan, että teatterilla ei ole mahdollisuutta sovitella työaikoja esimerkiksi harrastusten mukaan, vaan työ sijoittuu pääsääntöisesti teatteriesitysten yhteyteen. Ajankohdasta on mahdollisuus sopia, jos jo hakuvaiheessa on tiedossa esimerkiksi kesäleiri tai -matka.

 

Jos olet jo lähettänyt hakemuksen oma-aloitteisesti loka-tammikuun aikana, lähetä muistutus itsestäsi.

***HAKU PÄÄTTYNYT***

 


 

MUUT TYÖTEHTÄVÄT

 

 

Pyynikin kesäteatteri työllistää vuosittain kymmeniä työntekijöitä eri tehtäviin. 

 

Kaikki työsuhteet ovat määräaikaisia. Työvoiman tarve sijoittuu pääasiassa huhtikuun alusta elokuulle. Työvoiman tarve vaihtelee vuosittain produktioiden luonteen mukaan. Useimmiten työntekijöiltä edellytetään ammatillista pätevyyttä. Osa teatterin toiminnoista on ulkoistettu, kuten puvusto ja väliaikakahvio, jolloin teatteri ei vastaa niiden henkilökunnan palkkaamisesta.

 

Työnhaku tapahtuu vapaamuotoisella hakemuksella sähköpostitse posti(at)pyynikinkesateatteri.fi tai perinteisellä postilla Pyynikin kesäteatteri, PL 246, 33101 Tampere.

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito