Työnhaku

EtusivuTeatteri » Työnhaku

AVOIMET TYÖPAIKAT

 

 

NÄYTTELIJÄHAKU KESÄN 2019 ESITYKSEEN


Pyynikin kesäteatteri hakee näyttämöiältään 30–60-vuotiaita näyttelijöitä komediaan Nuotin vierestä, jonka ohjaa Ola Tuominen.

 

Teoksen harjoitukset alkavat 13.5.2019 ja esityskausi on 11.6.–10.8.2019. Näyttelijän edellytetään olevan käytettävissä koko harjoitus- ja esityskauden (toukokuun esitykset muissa teattereissa sovittavissa). 


Työstä maksetaan Näyttelijöiden teatterityöehtosopimuksen mukainen vierailupalkkio.


Hakijoilta edellytetään alan ammattityökokemusta, laulutaito on valinnassa eduksi. Myös aiemmin kevään ja kesän 2018 aikana tulleet kirjalliset työhakemukset huomioidaan.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 31.8.2018 sähköpostilla toiminnanjohtaja Hanna Suurhaskolle
hanna.suurhasko(at)pyynikinkesateatteri.fi tai postilla osoitteeseen Pyynikin kesäteatteri, PL 246, 33101 Tampere.

 

 


 

MUUT TYÖTEHTÄVÄT

 

 

Pyynikin kesäteatteri työllistää vuosittain kymmeniä työntekijöitä eri tehtäviin. 

 

Kaikki työsuhteet ovat määräaikaisia. Työvoiman tarve sijoittuu pääasiassa huhtikuun alusta elokuulle. Työvoiman tarve vaihtelee vuosittain produktioiden luonteen mukaan. Useimmiten työntekijöiltä edellytetään ammatillista pätevyyttä. Osa teatterin toiminnoista on ulkoistettu, kuten puvusto ja väliaikakahvio, jolloin teatteri ei vastaa niiden henkilökunnan palkkaamisesta.

 

Työnhaku tapahtuu vapaamuotoisella hakemuksella sähköpostitse posti(at)pyynikinkesateatteri.fi tai perinteisellä postilla Pyynikin kesäteatteri, PL 246, 33101 Tampere.

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito