Työnhaku

EtusivuTeatteri » Työnhaku

AVOIMET TYÖPAIKAT

 

Etsimme tehokasta myyjää!

Pyynikin kesäteatterisäätiö etsii pieneen ja hyväntuuliseen toimistotiimiinsä myyjää. Valittu henkilö tulee työskentelemään lipunmyynnin, oheispalveluiden ja uusasiakashankinnan parissa.

Noin 75 % työstä on asiakaskontaktointia puhelimitse ja sähköpostilla sekä siihen liittyvää suunnittelua ja raportointia, mutta toivomme sinulta kiinnostusta osallistua myös uusien palvelukonseptien kehittämiseen. Osa työstä on mahdollista tehdä etätyönä.

 

Edellytämme vähintään vuoden kokemusta myynti- ja/tai asiakaspalvelutyöstä sekä kykyä itsenäiseen ja suunnitelmalliseen työskentelyyn. Eduksi lasketaan matkailu- ja/tai kulttuurialan tuntemus sekä kaupallisen alan koulutus.

 

Työ liittyy ryhmämyynnin kehitysprojektiin ja jatkuu elokuulle 2018. Sovellamme työsuhteessa 4 kk koeaikaa.

 

Lähetä hakemus ansioluetteloineen viimeistään maanantaina 9.10.2017 sähköpostilla tyonhaku@pyynikinkesateatteri.fi, liitä mukaan myös palkkapyyntösi.

 

Haastattelukutsut lähetetään torstaina 12.10.2017 ja haastattelut järjestetään maanantaina 16.10.2017 klo 10-18 Tampereella. Työ on mahdollista aloittaa 23.10. tai sopimuksen mukaan.

 

Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Hanna Suurhasko puh. 050 325 0275 / hanna.suurhasko@pyynikinkesateatteri.fi

 


 

MUUT TYÖTEHTÄVÄT

 

 

Pyynikin kesäteatteri työllistää vuosittain kymmeniä työntekijöitä eri tehtäviin. 

 

Kaikki työsuhteet ovat määräaikaisia. Työvoiman tarve sijoittuu pääasiassa huhtikuun alusta elokuulle. Työvoiman tarve vaihtelee vuosittain produktioiden luonteen mukaan. Useimmiten työntekijöiltä edellytetään ammatillista pätevyyttä. Nuoria kesätyöntekijöitä teatterilla on mahdollisuus palkata valitettavan vähän. Osa teatterin toiminnoista on ulkoistettu, kuten puvusto ja väliaikakahvio, jolloin teatteri ei vastaa niiden henkilökunnan palkkaamisesta.

 

Työnhaku tapahtuu vapaamuotoisella hakemuksella sähköpostitse tyonhaku(at)pyynikinkesateatteri.fi tai perinteisellä postilla Pyynikin kesäteatteri, PL 246, 33101 Tampere.

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito