Haluatko tukea toimintaamme?

Paras tapa tukea teatteria on käydä teatterissa! 

 

Pyynikin kesäteatterin toiminta rahoitetaan esitystoiminnalla, joten jokainen teatterikävijä on meille tärkeä! Tampereen kaupunki on myöntänyt kesäteatterille vuokratuen kaupungin omistamalle teatterialueelle, lisäksi vuosina 2020-2021 teatteri on poikkeuksellisesti saanut Opetus- ja kulttuuriministeriön avustuksen toiminnan jatkumisen mahdollistamiseksi. Lisärahoitus auttaa meitä jatkossakin tuomaan yleisölle teatterielämyksiä ja työllistämään alan ammattilaisia.

Pyynikin kesäteatterisäätiön yleishyödyllistä toimintaa on nyt mahdollista tukea myös lahjoituksella keräystilille FI13 5730 0820 1453 95 (OKOYFIHH), viestikenttään: TUKI. Keräyslupa RA/2020/624.

Keräysluvan mukaisesti lahjoitusvarat käytetään Pyynikin kesäteatterisäätiön yleishyödyllisen sivistyksellisen kulttuuritoiminnan toteuttamiseen: kulttuurihistoriallisesti merkittävässä vuonna 1955 perustetussa Pyynikin kesäteatterissa harjoitettavan voittoa tavoittelemattoman teatteritoiminnan ylläpitämiseen sekä teatterialan valistus-, koulutus- ja tutkimustoimintaan. Varoja voidaan käyttää Pyynikin kesäteatterin teatteritoiminnan materiaalihankintoihin, laitevuokrakuluihin ja työsuoritteiden ostamiseen, markkinointi- ja viestintäkuluihin, teatterialueen ja -rakennusten korjaus- ja ylläpitokuluihin sekä Pyynikin kesäteatterin teatterihistoriallisesti merkittävän puvuston ja teatteritarpeiston säilytys- ja ylläpitokuluihin. Varoja voidaan käyttää myös teatterialan koulutus- ja tutkimustoiminnasta syntyviin palkka- ja ostopalvelukuluihin, markkinointi- ja viestintäkuluihin ja tila- ja laitevuokrakuluihin sekä teatteri- ja kesäteatteritoiminnan tunnettavuutta edistävään viestintä- ja julkaisutoimintaan.

 

Toimintaa voi tukea myös rahaa käyttämättä. Teatterista ja sen ohjelmistosta puhuminen tuttaville sekä esimerkiksi sosiaalisen median julkaisuista tykkääminen ja niiden jakaminen ovat pieniä mutta meille merkityksellisiä tekoja. Kiitos tuestasi!

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito