Uutiset

EtusivuTeatteri » Uutiset

TEATTERITYÖPAJAT 21.7. JA 4.8.2020Lasten ja aikuisten yhteiset kesätyöpajat Pyynikin kesäteatterilla

Mukavaa tekemistä yhdessä!

 

Suomen Kiertueteatteri järjestää Pyynikin kesäteatterialueella lapsille sekä heidän läheisilleen suunnatut teatterityöpajat tiistaina 21.7.2020 sekä tiistaina 4.8.2020. Työpajojen vetäjänä toimii teatteri-ilmaisun ohjaaja Riitta Lindroos.

 

Työpajoissa tutustutaan improvisaatioleikkeihin, yhdessä tekemiseen ja mielikuvituksen maailmaan teatteri-ilmaisun sekä draaman keinoin. Helposti lähestyttävät työpajat on suunniteltu niin ettei osallistujilla tarvitse olla aikaisempaa teatteri- tai esiintymiskokemusta, ja kaikki tehtävät soveltuvat niin ensikertalaisille kuin kokeneemmillekin. Lisäksi kaikki työpajat on suunniteltu olemassa olevat koronarajoitukset sekä osallistujien turvallisuus huomioonottaen.

 

Kesän aikana järjestetään kaksi eri teemaista työpajaa lapsen ikäperustaisesti:

ti 21.7.2020 klo 11-13 & 14-16
Kesä, ilo, leikki ja yhteistyö
Kaikki tehtävät liittyvät teemoiltaan kesään ja niissä opetellaan läsnäoloa, vuorovaikutusta sekä yhteistyötä teatterillisten harjoitteiden ja leikkien avulla.

klo 11-13       työpaja 6-8-vuotiaat sekä heidän aikuisensa
klo 14-16       työpaja 9-11-vuotiaat sekä heidän aikuisensa

 

ti 4.8.2020 klo 11-13 & 14-16
Aarreseikkailu
Kaikki tehtävät liittyvät teemoiltaan aarteen etsintään ja yhteistyöhön. Työpajoissa opetellaan vuorovaikutusta sekä yhteistyötä teatterillisten leikkien sekä draamarastitehtävän avulla.

 

klo 11-13      työpaja 6-8-vuotiaat sekä heidän aikuisensa

klo 14-16      työpaja 9-11-vuotiaat sekä heidän aikuisensa

 

Päästä mielikuvituksesi valloilleen ja ilmoittaudu mukaan!

Yhden työpajan hinta on yhdeltä lapselta ja aikuiselta yhteensä 30 euroa. Työpajojen maksimimäärä on 10 lapsi- ja aikuisparia, ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumisaika kumpaankin työpajaan päättyy su 12.7.2020. Työpaja laskutetaan ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen.

 

Työpajat järjestetään mikäli ilmoittautuneita pareja on vähintään 5. Työpajaan ei saa osallistua sairaana. Mikäli työpaja tai työpajaan osallistuminen perutaan sairastumisen tai koronaan liittyvien säädösten johdosta, Suomen Kiertueteatteri palauttaa työpajahinnan täysimääräisenä takaisin.

 

Ilmoittaudu mukaan kesätyöpajaan:ILMOITTAUDU

 

Lisätietoja työpajasta: janne@kiertueteatteri.fi

Yhteistyössä Tampereen kaupunki.


Takaisin uutisiin
Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito