Uutiset

EtusivuTeatteri » Uutiset

NUOTIN VIERESTÄ -ESITYSKAUSI KÄYNNISSÄ, VIELÄ MAHTUU MUKAANPyynikin kesäteatterissa esitetään tänä kesänä uutta kotimaista komediaa. Nuotin vierestä -näytelmässä ovat ihmissuhteet solmussa ja rakkauden sävel hukassa. Esitykset jatkuvat 10.8.2019 asti.

 

Vapaita paikkoja löytyy esimerkiksi keskiviikkojen päivänäytöksiin sekä perjantai- ja lauantai-iltaesityksiin. Ennakkoliput ovat myynnissä Lippupisteessä (Lippu.fi, myyntipisteet ja puhelinpalvelu) sekä Tampereella Kulttuurimyymälä Aplodissa ja Pyynikin kesäteatterin ryhmämyynnissä. 
Lipunmyynti teatterilla paikan päällä aukeaa aina tuntia ennen esitystä.

 

 

Nuotin vierestä -näytelmässä insinööri Artolla on selvät sävelet elämässä määrätietoisen vaimonsa Marjukan viisivuotissuunnitelman toteuttajana, kunnes Arton äiti Leena ja kohtalo karaokekilpailun muodossa puuttuvat peliin.

 

Uuden komedian musiikkinumeroissa näyttelijät pääsevät irrottelemaan kunnolla hittikappaleiden tahdissa.  Lavalla nähdään ja kuullaan myös tamperelaisen Kamarikuoro Näsin laulajia.

 

Lue lisää:

NUOTIN VIERESTÄ

 

Liput esitykseen voi ostaa tai varata esityskalenterimme kautta:

Esityskalenteri

Lipunmyynti teatterilla paikan päällä (Jalkasaarentie 3, Tampere) aukeaa aina tuntia ennen esitystä.

 

 

Kotimaisen kantaesityksen ohjaa Ola Tuominen, joka saapuu Pyynikin kesäteatteriin ensimmäistä kertaa ohjaajaksi. Aiemmin hänet on nähty Pyynikillä useasti näyttelijänä.

 

Näytelmän on käsikirjoittanut Johanna Hartikainen, joka on toiminut käsikirjoittajana mm. televisiosarjoissa Aallonmurtaja (2.kausi), Ex-Onnelliset (3-4 kaudet), Kotikatu sekä elokuvassa Nuotin vierestä.

 

 

Lipunmyynti Lippupisteessä sekä Tampereella Kulttuurimyymälä Aplodissa ja Pyynikin kesäteatterin ryhmämyynnissä.

Klikkaa lisätietoja:

LIPUNMYYNTI

 

Lisätietoja teatterille saapumisesta ja teatterin kautta ajavista linja-autovuoroista:

Hyvä tietää


Takaisin uutisiin
Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito