Uutiset

EtusivuTeatteri » Uutiset

ENNAKKO-OSTOETU VOIMASSA VUODEN LOPPUUNEnsi kesänä Pyynikin kesäteatterissa nähdään uusi kotimainen komedia Nuotin vierestä.

Kesän 2019 lipunmyynti käynnistyi tällä viikolla.

 

Pyynikin kesäteatteri tarjoaa lipunostajille ennakko-ostoedun: Jos lipun ostaa tämän vuoden loppuun mennessä, saa alennusta normaalihinnasta 3,00 €.

 

Ennakko-ostoetu on voimassa myös lahjakorteissa! 

Osta lahjakortit isänpäiväksi, pukinkonttiin tai vaikka itselle, jos et vielä uskalla lyödä lukkoon sopivaa esityspäivää.

 

Pyynikin kesäteatterin lahjakortit ovat myynnissä Kulttuurimyymälä Aplodissa (Hämeenkatu 14b, Tampere. Avoinna ma-la 10-18) sekä kesäteatterin ryhmämyynnissä (Verkatehtaankatu 11, Tampere. Avoinna ma-pe 10-16).

Halutessanne voimme lähettää lahjakortit postitse.

Toimituskulut 1-10 lahjakortin tilauksissa 5,00 €/tilaus, yli 10 lahjakortin tilauksissa 10,00 €/tilaus.

 

Lahjakortin saajan tulee etukäteen varata paikkalippu haluamaansa esitykseen ja vaihtaa lahjakortti varsinaiseen teatterilippuun viimeistään viikkoa ennen esitystä. 

Varatut teatteriliput tulee lunastaa lahjakortilla Pyynikin kesäteatterin ryhmämyynnistä, Kulttuurimyymälä Aplodista tai erikseen sovittaessa teatterilta ennen esitystä.

 

Lippulahjakorttiin on mahdollista yhdistää myös väliaikatarjoilu. Lahjakortit voi käyttää teatterikahvion tarjoiluihin poislukien alkoholijuomat.

 

***

Lippupisteen lahjakortit toimivat maksuvälineenä myös Pyynikin kesäteatteriin; lippujen lunastus Lippupisteen myyntipisteistä tai Lippupisteen sähköisellä lahjakortilla Lippupisteen verkkokaupasta lippu.fi.

***

 


Takaisin uutisiin
Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito