Uutiset

EtusivuTeatteri » Uutiset

100 PÄIVÄÄ ESITYSKAUDEN ALKUUNVaikka pakkanen paukkuu suuressa osassa maata, voi suunnata katseensa jo tulevaan kesään. Kesäteatterikauden alkuun on 100 päivää!

 

Ihanat naiset rannalla -näytelmän esityskausi alkaa Pyynikin kesäteatterissa tiistaina 9.6.2020 ja jatkuu aina 8.8.2020 asti.

Näytelmä perustuu Monika Fagerholmin samannimiseen esikoisromaaniin, joka ilmestyi vuonna 1994.  Teoksen dramatisoi Elisa Salo ja ohjaa Tommi Kainulainen.

 

1960-luvulle sijoittuva tarina kertoo kahden perheen ystävystymisestä saariston idyllisessä kesäparatiisissa. Se on myös tarina unelmista, ystävyydestä, rakkaudesta ja rohkeista valinnoista.

Näytelmän rooleissa kesällä 2020 nähdään Maija Andersson, Kai Bäckström, Rebecca Viitala, Tommi Raitolehto, Mi Grönlund, Riikka Papunen, Anton Avela, Marko Keskitalo, Hanna Mönkäre, Hennariikka Laaksola, Teemu Mäkinen, Veeti Vekola ja Emmi Ranta-Ojala.

 

Liput ovat myynnissä Pyynikin kesäteatterin ryhmämyynnissä, Kulttuurimyymälä Aplodissa sekä valtakunnallisesti Lippupisteessä.

 

Lisätiedot:

Ihanat naiset rannalla

 

Kesällä 2020 Pyynikin kesäteatterissa nähdään myös koko perheen näytelmä Maukan ja Väykän kesä. Esitykset 2.7.-4.8.2020.

 

Lisätiedot:

Maukan ja Väykän kesä


Takaisin uutisiin
Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito