Lippupaketit ryhmille

EtusivuPalvelut » Lippupaketit

Ehtoolehdon sankarit -teatteripaketit 

 

Teatterikäynti on parhaimmillaan kokonaisvaltainen elämys, johon kuuluu hyvä ruoka ja muita palveluja. Ota kaikki irti kesäisen Tampereen tarjonnasta!

 

RISTEILLEN TEATTERIIN PE 13.7. & TO 19.7. kello 16.00

 

Koe upea järviristely ja nauti maittavasta ruuasta Hopealinjojen m/s Silver Sky -aluksella ennen Ehtoolehdon sankarit -komediaa. Paketti sisältää risteilyn, ruokailun ja teatterilipun. Saatavilla vain perjantaina 13.7. ja torstaina 19.7.2018 kaikille asiakkaille (normaalisti teatteriristeilyt saatavilla vain yli 20 hengen ryhmille).

 

Aikataulu

klo 16.00 lähtö Laukontorilta Pyhäjärvelle, ruokailu laivassa

n. klo 17.30 rantautuminen Rosendahlin laituriin, josta lyhyt kävelymatka kesäteatterille

klo 18.00 Ehtoolehdon sankarit -komedia Pyynikin kesäteatterissa, kesto n. 2 t 30 min väliaikoineen

 

Myynnissä Hopealinjat -verkkokaupassa: www.hopealinjat.fi niin kauan kuin paikkoja riittää.

Hinta 75,00 € / hlö. Hintaan sisältyy ruokajuomana vesi, muut juomat tilattavissa laivalta.

OSTA TEATTERIRISTEILY

 

SHOW & DINNER PE 20.7. kello 16.00

 

Nauti hyvästä ruuasta ja kesän kirpeimmästä komediasta! Paketti sisältää ruokailun katetussa kesäteatterikahviossa ennen esitystä ja teatterilipun.

 

MENU

Valkohomejuustoa, kesän hedelmiä ja vihersalaattia (VL,G) Marinoitua muikkua, paahdettua perunaa ja kaprista (L,G) Hämäläistä leipäsalaattia ja leipäjuustoa (L,G) Kukkakaali-parsakaalipaistosta (L,G) Porsaan niskaa, lähialueen juuresta ja timjamikastiketta (L,G) Maalaisleipälajitelma & levite.

 

AIKATAULU

klo 16.00 - 17.30 Ruokailu teatterikahviossa

klo 18.00 Ehtoolehdon sankarit -komedia, kesto n. 2 t 30 min väliaikoineen

n. klo 20.30 Kahvion baari avoinna sään salliessa

 

Ruokailevien asiakkaiden tulee saapuessaan ilmoittautua teatterikahvioon, josta ohjataan oikeaan pöytään. Paketin hintaan sisältyy ruokajuomana vesi. Muut juomat ja tarjoilut tilattavissa paikan päällä, tai etukäteen lomakkeella pyynikinkesateatteri.fi/palvelut/valiaikatarjoilutilaus.html. Teatterikahviossa on anniskeluoikeudet.

 

Huomioi, että ruokailu tapahtuu ulkotilassa. Pukeudu siis sään mukaan!


Lisätiedot ruokailuun ja muihin tarjoiluihin liittyen Tampereen Teatterin Palvelu Oy pyynikinkahvio@tampereenteatteri.fi, teatteriin ja esitykseen liittyen Pyynikin kesäteatteri puh. 010 229 2111 (arkisin klo 10-16, puhelun hinta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min) ja varaus@pyynikinkesateatteri.fi.

 

Show & Dinner -liput myynnissä www.lippu.fi -verkkokaupassa. Lipun hintaan lisätään tilauskohtainen toimitusmaksu (alk. 1 € www.lippu.fi).

 

HINTA

Show & Dinner -peruslippu 64,50 € + toimituskulut (alk. 1 € www.lippu.fi)

Show & Dinner -eläkeläislippu 61,50 € + toimituskulut (alk. 1 € www.lippu.fi)

Show & Dinner -opiskelijalippu 58,50 € + toimituskulut (alk. 1 € www.lippu.fi)

OSTA SHOW & DINNER

 

 

 

Kesän 2018 teatteripaketit ryhmille

 

Tarjoamme ryhmäasiakkaillemme erilaisia teatteripaketteja, joissa teatterikäyntiin voi yhdistää kokouksen, henkilökunnan koulutuksen, risteilyn ja/tai ruokailun.  

Tietoa ryhmänvetäjille

 

 

 

Esimerkkihinnat ovat vähintään 20 hengen ryhmille ja sisältävät arvonlisäveron.  Jos ryhmäsi on pienempi, pyydä tarjous!

 

RISTEILLEN TEATTERIIN

 

Sisältää risteilyn Hopealinjalla Laukontorilta Rosendahlin laivalaituriin, ruokailun risteilyllä sekä teatterilipun Pyynikin kesäteatterin Ehtoolehdon sankarit -esitykseen.
Hinta alkaen 75,00 €/henkilö.

TEATTERI + KOKOUS

Sisältää 2-3 tunnin kokouksen Tampere Congress & Culture Centre Puistotornissa*, lounaan seisovasta pöydästä sekä teatterilipun Pyynikin kesäteatterin Ehtoolehdon sankarit -esitykseen ja väliaikatarjoilun teatterilla. Hinta alkaen 71,50 €/henkilö.


TEATTERI + KOULUTUS

Sanaton viestintä vuorovaikutustilanteessa, kouluttajana Tuija Piepponen. Sisältää 1,5 tunnin koulutuksen Tampere Congress & Culture Centre Puistotornissa*, lounaan seisovasta pöydästä sekä teatterilipun Pyynikin kesäteatterin Ehtoolehdon sankarit -esitykseen ja väliaikatarjoilun teatterilla. Hinta alkaen 135,00 €/henkilö.*Saatavuuden mukaan. Puistotorni suljettu 19.6.-31.7.2018, jolloin tarjolla muita kokouspaikkavaihtoehtoja.


TEATTERI + KESÄTEATTERIN TAIKAA -kulissikierros

Sisältää 30 minuutin teatterialueen esittelyn, ruokailun Ehtoolehdon pitopöydässä katetussa teatterin kahviossa, teatterilipun Ehtoolehdon sankarit -esitykseen ja väliaikatarjoilun teatterilla. Hinta alkaen 70,00 €/henkilö.

 

Esimerkkihinnat ovat vähintään 20 hengen ryhmille. Lisäksi veloitetaan käsittelykulu 10,00 €/tilaus, joka sisältää teatterilippujen postituksen.

 

OPASTUS

Tutustu Tampereen kaupunkiin ja yhdistä teatterikäyntiin kaupunkiopastus. 1,5 h opastuksen hinta on 125,00 € ryhmän omalla bussilla. Tarvittaessa järjestämme myös bussikuljetuksen tai pidemmän opastuksen, pyydä tarjous!

 

 

POIKKEAVA RYHMÄN KOKO SEURAAVISSA PAKETEISSA! 

Hinnat sisältävät arvonlisäveron. 

Lisäksi veloitetaan käsittelykulu 10,00 €/tilaus, joka sisältää teatterilippujen postituksen.

 

TEATTERI + KESÄILLAN BUFFET

Scandic Rosendahlissa


Pyynikin kesäteatterin esityksen jälkeen ilta jatkuu mukavasti herkullisen Kesäillan buffetin ääressä. Buffet on tarjolla teatterilta kävelymatkan päässä sijaitsevassa Scandic Rosendahlissa Ehtoolehdon sankarit -näytöspäivinä kello 17.00 alkaen.

 

Hinta alkaen 67,00 €/henkilö. Ryhmän minimi koko 30 henkilöä.

 

 

TEATTERI + PUMPULINPLIKKAIN JÄLJILLÄ -museokierros

Työväenmuseo Werstaalla

Monipuolinen 1,5 tunnin museokierros tutustuttaa Finlaysonin puuvillatehtaan historiaan Pumpuliplikan opastuksella. Opastus sisältää käynnin Höyrykonemuseossa ja kävelykierroksen Finlaysonin tehdasalueella.
Kierroksen jälkeen siirtyminen Pyynikin kesäteatterille (ryhmän omalla bussilla), jonka katetussa kahviossa lounasruokailu. 

 

Hinta alkaen 61,00 €/henkilö.

Sisältää opastetun museokierroksen sekä teatterilipun Pyynikin kesäteatterin Ehtoolehdon sankarit -esitykseen.

Ryhmän minimi koko 20 henkilöä ja max. 30 henkilöä / opastus.

 

 

TEATTERI + MATKA HALKI NEUVOSTOHISTORIAAN -museokierros

Lenin museossa

 

Elämyksellinen kierros uudessa Lenin-museossa vie osallistujat historiallisen matkaoppaan johdolla Suomen ja Neuvostoliiton historian vaiheisiin kokemaan jännittäviä ja viihdyttäviä hetkiä halki kuohuvan 1900-luvun. 

Kierroksen jälkeen siirtyminen Pyynikin kesäteatterille (ryhmän omalla bussilla), jonka katetussa kahviossa lounasruokailu.

 

Hinta alkaen 67,00 €/henkilö.

Sisältää opastetun museokierroksen sekä teatterilipun Pyynikin kesäteatterin Ehtoolehdon sankarit -esitykseen.

Ryhmän minimi koko 20 henkilöä ja max. 25 henkilöä.

 

 

TEATTERIPAKETTIEN TILAUKSET

Tilaukset Pyynikin kesäteatterin ryhmämyynnistä puh. 010 2292 117 ja sähköpostitse

matkailupalvelut@pyynikinkesateatteri.fi.

- puhelun hinta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min (alv 24%) kotimaan matka- ja lankapuhelimista.


Järjestämme mielellämme myös muita teatteripaketteja sekä oheispalveluja bussikuljetuksista opastuksiin. Ota yhteyttä ja anna meidän järjestää ryhmällesi unohtumaton teatterielämys!

 


Teatteripakettien myynnistä ryhmille vastaa Pyynikin matkailupalvelut Oy, y-tunnus 2321914-4.

 

Teatterilippujen osalta Pyynikin matkailupalvelut Oy toimii Pyynikin kesäteatterin pääsylippujen välittäjänä (Pyynikin kesäteatteri ei ole arvonlisäverovelvollinen, alv 0 %). Muiden palveluiden osalta hintoihin sisältyy alv 10-24%.

 

Ruokailuissa hintaan sisältyy ruokajuomana vesi. Väliaikatarjoiluissa vaihtoehtoina on kahvi/tee ja suolainen tai makea leivonnainen.

 

Ryhmille tarjolla myös:

 

RUOKAILU RAVINTOLA MASUUNISSA

Hatanpään valtatie 1, Tampere

www.masuuni.fi

 

Alk. 25 € / henkilö varauskoodilla Masuunin kesä 2018

 

Varaukset: Tampereen S-ryhmän hotellien myyntipalvelu puh. 020 1234 630 (8,35 snt/puh + 16,69 snt/min) tai sales@sokoshotels.fi.

 

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito