Lippupaketit ryhmille

EtusivuPalvelut » Lippupaketit

Kesän 2020 teatteripaketit ryhmille päivittyvät syksyn aikana

 

Teatterikäynti on parhaimmillaan kokonaisvaltainen elämys, johon kuuluu hyvä ruoka ja muita palveluja. Ota ryhmän kanssa kaikki irti kesäisen Tampereen tarjonnasta!

 

Tarjoamme ryhmäasiakkaillemme erilaisia teatteripaketteja, joissa teatterikäyntiin voi yhdistää kokouksen, henkilökunnan koulutuksen, risteilyn ja/tai ruokailun. Alla esitellyt teatteripaketit ovat tarjolla myös 2020, mikäli yhteistyökumppaniemme toiminnassa ei tapahdu muutoksia. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan teille sopiva elämys Pyynikin kesäteatterissa ja Tampereella!

 

TEATTERIPAKETTIEN TILAUKSET

Tilaukset Pyynikin kesäteatterin ryhmämyynnistä puh. 010 2292 117 ja sähköpostitse

matkailupalvelut@pyynikinkesateatteri.fi.

- puhelun hinta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min (alv 24 %) kotimaan matka- ja lankapuhelimista.

 

Tietoa ryhmänvetäjille

 

 

 

 

OPASTUS

Yhdistä teatterikäyntiin kaupunkiopastus ja näe Tampere uusin silmin! Tarvittaessa järjestämme myös bussikuljetuksen tai pidemmän opastuksen, pyydä tarjous!

 

 

RISTEILLEN TEATTERIIN

Suositut teatteriristeilyt! Sisältää risteilyn Hopealinjan laivalla Laukontorilta Rosendahlin laivalaituriin, maukkaan buffetruokailun (ruokajuomana vesi) risteilyllä sekä teatterilipun Pyynikin kesäteatterin esitykseen.

 

 

TEATTERI + KESÄTEATTERIN TAIKAA -kulissikierros

Sisältää puolen tunnin teatterialueen esittelyn, ruokailun Pyynikin kesäisestä päivällisbuffetista teatterin katetussa kahviossa, teatterilipun ja väliaikatarjoilun (kahvi + suolainen/makea leivonnainen).

 

 

TEATTERI + KESÄILLAN BUFFET

Pyynikin kesäteatterin esityksen jälkeen ilta jatkuu mukavasti Scandic Rosendahlissa herkullisen Kesäillan buffetin ääressä. Buffet on tarjolla teatterilta kävelymatkan päässä sijaitsevassa Scandic Rosendahlissa.

 

 

TEATTERI + PUMPULINPLIKKAIN JÄLJILLÄ -museokierros

Työväenmuseo Werstaan monipuolinen 1,5 tunnin museokierros tutustuttaa Finlaysonin puuvillatehtaan historiaan Pumpuliplikan opastuksella. Opastus sisältää käynnin Höyrykonemuseossa ja kävelykierroksen Finlaysonin tehdasalueella. Kierroksen jälkeen siirtyminen (ryhmän omalla bussilla) Pyynikin kesäteatterille , jonka katetussa kahviossa lounasruokailu.

 

Pyydä tarjous! Tarvittaessa järjestämme myös kuljetuksen.

 

 

TEATTERI + MATKA HALKI NEUVOSTOHISTORIAN -museokierros

Elämyksellinen kierros Lenin-museossa vie osallistujat historiallisen matkaoppaan johdolla Suomen ja Neuvostoliiton historian vaiheisiin kokemaan jännittäviä ja viihdyttäviä hetkiä halki kuohuvan 1900-luvun. Kierroksen jälkeen ohjelmassa on siirtyminen (ryhmän omalla bussilla) Pyynikin kesäteatterille , jonka katetussa kahviossa lounasruokailu.

 

Pyydä tarjous! Tarvittaessa järjestämme myös kuljetuksen, aikataulun salliessa siirtyminen mahdollista myös kävellen.

 

 

TEATTERI + KOKOUS

Sisältää 2-3 tunnin kokouksen, lounaan seisovasta pöydästä sekä teatterilipun Pyynikin kesäteatterin esitykseen ja väliaikatarjoilun teatterilla. Pyydä tarjous!

 


TEATTERI + KOULUTUS

Sisältää 1,5 tunnin koulutuksen, lounaan seisovasta pöydästä sekä teatterilipun Pyynikin kesäteatterin esitykseen ja väliaikatarjoilun teatterilla. Pyydä tarjous!

 

 

Teatteripaketit vähintään 20 hengen ryhmille, huomioi kohdekohtaiset osallistujamäärät. Lisäksi veloitetaan käsittelykulu 10,00 €/tilaus, joka sisältää teatterilippujen postituksen.

 


 

TEATTERIPAKETTIEN TILAUKSET

Tilaukset *puh. 010 2292 117 ja sähköpostitse matkailupalvelut@pyynikinkesateatteri.fi.

Paketit tilattavissa myös Pyynikin kesäteatterin ryhmämyynnistä *puh. 010 2292 111.

*Puhelun hinta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min (alv 24 %) kotimaan matka- ja lankapuhelimista.


Järjestämme mielellämme myös muita teatteripaketteja sekä oheispalveluja bussikuljetuksista opastuksiin.

Ota yhteyttä ja anna meidän järjestää ryhmällesi unohtumaton teatterielämys!

 


Teatteripakettien myynnistä ryhmille vastaa Pyynikin matkailupalvelut Oy, y-tunnus 2321914-4.

 

Teatterilippujen osalta Pyynikin matkailupalvelut Oy toimii Pyynikin kesäteatterin pääsylippujen välittäjänä (Pyynikin kesäteatteri ei ole arvonlisäverovelvollinen, alv 0 %). Muiden palveluiden osalta hintoihin sisältyy alv 10-24 %.

 

Ruokailuissa hintaan sisältyy ruokajuomana vesi. Väliaikatarjoiluissa vaihtoehtoina on kahvi/tee ja suolainen tai makea leivonnainen.

 

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito