Lahjakortit

EtusivuPalvelut » Lahjakortit

Anna lahjaksi elämys

 

Pyynikin kesäteatterin lahjakortti on loistava lahjaidea äidille, isälle, mummille, serkulle, vastavalmistuneelle, ystävälle tai työyhteisölle. Kaikki nauttivat kesäteatterielämyksestä Pyynikin upeissa maisemissa!

 

Lahjakortit ovat myynnissä Pyynikin kesäteatterin ryhmämyynnissä, Kulttuurimyymälä APLODIssa ja tilattavissa myös postitse. 

 

Vuonna 2023 ostetut lahjakortit ovat voimassa esityskauden 2023 loppuun.

 

Kesän 2020 näytelmiin ostettujen lahjakorttien voimassaolo on päättynyt.

 

 

Lahjakortti on saatavilla peruslippuun, eläkeläislippuun sekä alle 18 v./opiskelijan lippuun.

 

Lahjakorttihinnat 2023

 

Lahjakortti PERUSLIPPU 42,00 €
Lahjakortti ELÄKELÄINEN 39,00 €
Lahjakortti ALLE 18 v. / OPISKELIJA 30,00 €

 

 

Lahjakortti soveltuu myös yritysten tai yhdistysten käyttöön. Tarjoa teatterielämys henkilökunnalle  tai kerää varoja yleishyödylliseen toimintaan!


Lahjakortteja voi ostaa Pyynikin kesäteatterin ryhmämyynnistä, Verkatehtaankatu 11, 33100 Tampere, myyntipalvelu(at)pyynikinkesateatteri.fi, puh. 010 2292 111 sekä Kulttuurimyymälä APLODISTA.

 

Halutessa voimme lähettää lahjakortit postitse.

Toimituskulut 10,00 €/tilaus.

 

 

OHJEET LAHJAKORTIN SAAJALLE 

 

Lahjakortin saajan tulee etukäteen varata paikkalippu haluamaansa esitykseen sähköpostilla myyntipalvelu(at)pyynikinkesateatteri.fi tai puhelimitse 010 2292 111 ja vaihtaa lahjakortti varsinaiseen teatterilippuun varauksen lunastusehtojen mukaisesti. Paikkavaraus kannattaa tehdä ajoissa, sillä osa esityksistä täyttyy nopeasti!

 

Varatut teatteriliput voi lunastaa lahjakortilla Pyynikin kesäteatterin ryhmämyynnistä, Kulttuurimyymälä APLODISTA tai erikseen sovittaessa teatterilta ennen esitystä. Lahjakortin tulee olla mukana lippuja lunastettaessa.

 


 

 
PYYNIKIN KESÄTEATTERIN LAHJAKORTTI LIPPUPISTEEN VERKKOKAUPPAAN

 

Lippu.fi-verkkokaupassa on saatavilla sähköinen lahjakortti Pyynikin kesäteatterin esityksiin. Verkkokaupasta ostettavan ja vain siellä käytettävän lahjakortin summa on valittavissa. Sähköinen lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä Pyynikin kesäteatterin teatteriesityksiin.

 

Lahjakortin saajan tulee etukäteen ostaa paikkalippu haluamaansa esitykseen Lippu.fi -verkkokaupasta. Lahjakortin koodi syötetään Lippupisteen verkkokaupan ostoskorissa kohtaan "Hyödynnä lahjakortti tai etukoodi".

 

OSTA VERKKOLAHJAKORTTI

 

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito