Lahjakortit

EtusivuPalvelut » Lahjakortit

Anna lahjaksi elämys

 

Pyynikin kesäteatterin lahjakortti on loistava lahjaidea, äidille, isälle, mummille, serkulle, vastavalmistuneelle... Kaikki nauttivat kesäteatterielämyksestä Pyynikin upeissa maisemissa!

 

Lahjakortit ovat myynnissä Pyynikin kesäteatterin ryhmämyynnissä ja tilattavissa myös postitse. Vuonna 2021 ostetut lahjakortit ovat voimassa esityskauden 2023 loppuun.

 

Kesän 2020 näytelmiin ostettujen lahjakorttien voimassaoloa pidennetään automaattisesti esityskausiin 2021-2022.

 

 

Pyynikin kesäteatterin lahjakortit toimitetaan kauniissa lahjakuoressa. 

 

Lahjakortti on saatavilla peruslippuun, eläkeläislippuun sekä lasten/opiskelijan/työttömän lippuun.

 

Lahjakorttihinnat

 

Lahjakortti PERUSLIPPU 38,00 €
Lahjakortti ELÄKELÄINEN 35,00 €
Lahjakortti ALLE 18 v. / OPISKELIJA 27,00 €

 

 

Lahjakortti soveltuu myös yritysten tai yhdistysten käyttöön. Tarjoa teatterielämys henkilökunnalle  tai kerää varoja yleishyödylliseen toimintaan!


Lahjakortteja voi ostaa Pyynikin kesäteatterin ryhmämyynnistä, Verkatehtaankatu 11, 33100 Tampere, posti(at)pyynikinkesateatteri.fi, puh. 010 2292 111 sekä Kulttuurimyymälä Aplodista.

 

Halutessanne voimme lähettää lahjakortit postitse.

Toimituskulut 1-10 lahjakortin tilauksissa 5,00 €, yli 10 lahjakortin tilauksissa 10,00 €.

 

 

OHJEET LAHJAKORTIN SAAJALLE 

 

Lahjakortin saajan tulee etukäteen varata paikkalippu haluamaansa esitykseen ja vaihtaa lahjakortti varsinaiseen teatterilippuun varauksen lunastusehtojen mukaisesti. Paikkavaraus kannattaa tehdä ajoissa, sillä osa esityksistä täyttyy nopeasti!

Varatut teatteriliput voi lunastaa lahjakortilla Pyynikin kesäteatterin ryhmämyynnistä tai erikseen sovittaessa teatterilta ennen esitystä.

 


 

 
PYYNIKIN KESÄTEATTERIN LAHJAKORTTI LIPPUPISTEEN VERKKOKAUPPAAN

 

Lippu.fi-verkkokaupassa on saatavilla sähköinen lahjakortti Pyynikin kesäteaterin esityksiin. Verkkokaupasta ostettavan ja siellä käytettävän lahjakortin summa on valittavissa. Sähköinen lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä Pyynikin kesäteatterin teatteriesityksiin.

 

Lahjakortin saajan tulee etukäteen ostaa paikkalippu haluamaansa esitykseen Lippupisteen verkkokaupasta. Lahjakortin koodi syötetään Lippupisteen verkkokaupan ostoskorissa kohtaan "Hyödynnä lahjakortti tai etukoodi".

 

OSTA VERKKOLAHJAKORTTI

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito