Lahjakortit

EtusivuPalvelut » Lahjakortit

 

Pyynikin kesäteatterin lahjakortti on loistava lahjaidea, äidille, isälle, mummille, serkulle, vastavalmistuneelle... Kaikki nauttivat kesäteatterielämyksestä Pyynikin upeissa maisemissa!

 

Lahjakortit ovat myynnissä Pyynikin kesäteatterin ryhmämyynnissä ja tilattavissa myös postitse. Vuonna 2020 ostetut lahjakortit ovat voimassa esityskauden 2022 loppuun.

 

Kesän 2020 näytelmiin ostettujen lahjakorttien voimassaoloa pidennetään automaattisesti esityskausiin 2021-2022.

 
 
Anna lahjaksi elämys

 

Pyynikin kesäteatterin lahjakortit toimitetaan kauniissa lahjakuoressa. 

 

Lahjakortti on saatavilla peruslippuun, eläkeläislippuun sekä lasten/opiskelijan/työttömän lippuun sekä lastenteatteriesitykseen.

 

Lippulahjakorttiin on mahdollista yhdistää myös väliaikatarjoilu. Lahjakortit voi käyttää teatterikahvion tarjoiluihin poislukien alkoholijuomat.

 

 

Lahjakortti soveltuu myös yritysten tai yhdistysten käyttöön. Tarjoa teatterielämys henkilökunnalle, järjestä yhteinen teatteriretki tai kerää varoja yleishyödylliseen toimintaan!


Lahjakortteja voi ostaa Pyynikin kesäteatterin ryhmämyynnistä, Verkatehtaankatu 11, 33100 Tampere (avoinna ti-to kello 12.00-16.00), posti(at)pyynikinkesateatteri.fi, puh. 010 2292 111.

 

Halutessanne voimme lähettää lahjakortit postitse.

Toimituskulut 1-10 lahjakortin tilauksissa 5,00 €, yli 10 lahjakortin tilauksissa 10,00 €.

 

OHJEET LAHJAKORTIN SAAJALLE 

Lahjakortin saajan tulee etukäteen varata paikkalippu haluamaansa esitykseen ja vaihtaa lahjakortti varsinaiseen teatterilippuun viimeistään viikkoa ennen esitystä. Varaus kannattaa tehdä ajoissa, sillä osa esityksistä täyttyy nopeasti!

Varatut teatteriliput voi lunastaa lahjakortilla Pyynikin kesäteatterin ryhmämyynnistä, Kulttuurimyymälä Aplodista tai erikseen sovittaessa teatterilta ennen esitystä.


 

PYYNIKIN KESÄTEATTERIN LAHJAKORTTI LIPPUPISTEEN VERKKOKAUPPAAN

 

Nyt on saatavilla myös Pyynikin kesäteatterin sähköiset lahjakortit Lippu.fi-verkkokauppaan. Verkkokaupasta ostettavan ja siellä käytettävän lahjakortin summa on valittavissa ja lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä Pyynikin kesäteatterin koko ohjelmistoon. 

 

Lahjakortin saajan tulee etukäteen ostaa paikkalippu haluamaansa esitykseen Lippupisteen verkkokaupasta. Lahjakortin koodi syötetään Lippupisteen verkkokaupan ostoskorissa kohtaan "Hyödynnä lahjakortti tai etukoodi".

 

OSTA VERKKOLAHJAKORTTI

 

Huomioithan, että mahdolliset ennakko-ostoedut koskevat vain teatterin omien näytelmien lahjakortteja, jotka ovat saatavilla Pyynikin kesäteatterin ryhmämyynnistä.

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito