Lahjakortit

EtusivuPalvelut » Lahjakortit

Pyynikin kesäteatterin lahjakortti on loistava lahjaidea, äidille, isälle, mummille, serkulle, vastavalmistuneelle... Kaikki nauttivat kesäteatterielämyksestä Pyynikin upeissa maisemissa!

Anna lahjaksi elämys

 

Pyynikin kesäteatterin lahjakortit toimitetaan kauniissa lahjakuoressa. Lahjakortit kesälle 2019 ovat nyt myynnissä.

 

Lahjakortti on saatavilla peruslippuun (á 37,00 €), eläkeläislippuun (á 34,00 €) sekä lasten/opiskelijan/työttömän lippuun (á 30,00 €).

 

Lippulahjakorttiin on mahdollista yhdistää myös väliaikatarjoilu. Lahjakortit voi käyttää teatterikahvion tarjoiluihin poislukien alkoholijuomat.

 

 

Lahjakortti soveltuu myös yritysten tai yhdistysten käyttöön silloin, kun yritys tarjoaa henkilökunnalleen tai vierailleen teatteri-illan.


Lahjakortteja voi ostaa Pyynikin kesäteatterin ryhmämyynnistä, Verkatehtaankatu 11, posti(at)pyynikinkesateatteri.fi, puh. 010 2292 111, avoinna ma-pe kello 10.00-16.00 sekä kulttuurimyymälä Aplodista.

 

Halutessanne voimme lähettää lahjakortit postitse.

Toimituskulut 1-10 lahjakortin tilauksissa 5,00 €, yli 10 lahjakortin tilauksissa 10,00 €.

 


 

OHJEET LAHJAKORTIN SAAJALLE 

Lahjakortin saajan tulee etukäteen varata paikkalippu haluamaansa esitykseen ja vaihtaa lahjakortti varsinaiseen teatterilippuun viimeistään viikkoa ennen esitystä. Varaus kannattaa tehdä ajoissa, sillä osa esityksistä täyttyy nopeasti!

Varatut teatteriliput voi lunastaa lahjakortilla Pyynikin kesäteatterin ryhmämyynnistä, Kulttuurimyymälä Aplodista tai erikseen sovittaessa teatterilta ennen esitystä.


 

 

KESÄTREATTERI-KIMPPALIPPU

 

Kesälle 2019 on saatavilla uutuustuote KesäTREatteri-kimppalippu kolmeen tamperelaiseen kesäteatteriin.

 

Kimppalippu-lahjakortti sisältää teatterikäynnin kesällä 2019 Tampereen Komediateatterin farssissa Voi veljet!, Viikinsaaren kesäteatterin musiikkikomediassa 506 ikkunaa sekä Pyynikin kesäteatterin komediassa Nuotin vierestä.

 

Kimppalippu-lahjakortti toimii maksuvälineenä paikkalippuihin. Paikkaliput kannattaa varata hyvissä ajoin haluamalleen esityspäivälle.

 

KesäTREatteri-kimppalippu on myynnissä Pyynikin kesäteatterin, Tampereen Komediateatterin ja Viikinsaaren kesäteatterin omissa lipunmyynneissä vuoden 2018 loppuun asti hintaan 99,00 €.

 

KesäTREatteri-kimppalippu on oiva lahjaidea teatterin ystävälle!

 

Pyynikin kesäteatterin lipunmyynti palvelee arkisin kello 10-16 osoitteessa Verkatehtaankatu 11, Tampere. 

Kimppalippu voidaan myös toimittaa laskulla teatterin lipunmyynnistä. Postitus- ja käsittelykulut 1-10 lipun tilauksissa 5,00 € ja yli 10 lipun tilauksissa 10,00 €.

 

 

 

Pyynikin kesäteatteri: Nuotin vierestä -ihmissuhdekomedia

Esitykset 11.6.-10.8.2019

 

Tampereen Komediateatteri: Voi veljet! -farssi

Esitykset 7.6.-10.8.2019

 

Viikinsaaren kesäteatteri: 506 ikkunaa -musiikkikomedia

Esitykset 13.6.-10.8.2019

 

 

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito