Lahjakortit

EtusivuPalvelut » Lahjakortit

 

Ihanat naiset rannalla -näytelmän koko esityskausi 9.6.-8.8.2020 ja Suomen Kiertueteatterin kanssa yhteistuotantona valmistellun Maukan ja Väykän kesä -näytelmän koko esityskausi 2.7.-4.8.2020 on peruutettu.

 

Kesän 2020 näytelmiin ostettujen lahjakorttien voimassaoloa pidennetään automaattisesti esityskausiin 2021-2022.

 

Pyynikin kesäteatterin lahjakortti on loistava lahjaidea, äidille, isälle, mummille, serkulle, vastavalmistuneelle... Kaikki nauttivat kesäteatterielämyksestä Pyynikin upeissa maisemissa!

 
Anna lahjaksi elämys

 

Pyynikin kesäteatterin lahjakortit toimitetaan kauniissa lahjakuoressa. Lahjakortit kesälle 2020 ovat nyt myynnissä.

 

Lahjakortti on saatavilla peruslippuun (á 37,00 €), eläkeläislippuun (á 34,00 €) sekä lasten/opiskelijan/työttömän lippuun (á 30,00 €).

 

Lippulahjakorttiin on mahdollista yhdistää myös väliaikatarjoilu. Lahjakortit voi käyttää teatterikahvion tarjoiluihin poislukien alkoholijuomat.

 

 

Lahjakortti soveltuu myös yritysten tai yhdistysten käyttöön silloin, kun yritys tarjoaa henkilökunnalleen tai vierailleen teatteri-illan.


Lahjakortteja voi ostaa Pyynikin kesäteatterin ryhmämyynnistä, Verkatehtaankatu 11, 33199 Tampere (avoinna ma-pe kello 10.00-16.00),
posti(at)pyynikinkesateatteri.fi, puh. 010 2292 111 sekä Kulttuurimyymälä Aplodista Tampereelta.

 

Halutessanne voimme lähettää lahjakortit postitse.

Toimituskulut 1-10 lahjakortin tilauksissa 5,00 €, yli 10 lahjakortin tilauksissa 10,00 €.

 

OHJEET LAHJAKORTIN SAAJALLE 

Lahjakortin saajan tulee etukäteen varata paikkalippu haluamaansa esitykseen ja vaihtaa lahjakortti varsinaiseen teatterilippuun viimeistään viikkoa ennen esitystä. Varaus kannattaa tehdä ajoissa, sillä osa esityksistä täyttyy nopeasti!

Varatut teatteriliput voi lunastaa lahjakortilla Pyynikin kesäteatterin ryhmämyynnistä, Kulttuurimyymälä Aplodista tai erikseen sovittaessa teatterilta ennen esitystä.


 

PYYNIKIN KESÄTEATTERIN LAHJAKORTTI LIPPUPISTEEN VERKKOKAUPPAAN

 

Nyt on saatavilla myös Pyynikin kesäteatterin sähköiset lahjakortit Lippu.fi-verkkokauppaan. Verkkokaupasta ostettavan ja siellä käytettävän lahjakortin summa on valittavissa ja lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä Pyynikin kesäteatterin koko ohjelmistoon. 

 

Lahjakortin saajan tulee etukäteen ostaa paikkalippu haluamaansa esitykseen Lippupisteen verkkokaupasta. Lahjakortin koodi syötetään Lippupisteen verkkokaupan ostoskorissa kohtaan "Hyödynnä lahjakortti tai etukoodi".

 

OSTA VERKKOLAHJAKORTTI

 

Huomioithan, että ennakko-ostoedut koskevat vain teatterin omia Ihanat naiset rannalla -näytelmän lahjakortteja, jotka ovat saatavilla Kulttuurimyymälä Aplodista ja Pyynikin kesäteatterin ryhmämyynnistä.

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito