Ihanat naiset rannalla 2020

EtusivuOhjelmisto » Ihanat naiset rannalla 2020

Ihanat naiset rannalla
Pyynikin kesäteatterissa kesällä 2020

Lipunmyynti alkaa 15.10.2019

 

Pyynikin kesäteatterissa nähdään ensi kesänä uusi sovitus näytelmästä Ihanat naiset rannalla. Monika Fagerholmin samannimiseen kirjaan perustuvan teoksen dramatisoi Elisa Salo ja ohjaa Tommi Kainulainen.

 

1960-luvulle sijoittuva tarina kertoo kahden perheen ystävystymisestä saariston idyllisessä kesäparatiisissa. Nuorena perheen perustanutta Bellaa houkuttelee uusien naapurien elämäntapa, jota arkiset askareet eivät tunnu rasittavan. Kukapa ei pyykinpesun sijaan mieluummin nauttisi drinkeistä ja auringon lämmöstä rantakalliolla? Huolettoman elämänmenon alla kytee kuitenkin jännitteitä, sillä aurinko tuo aina esiin myös varjot.

 

Monika Fagerholmin vuonna 1994 julkaistu esikoisromaani on käännetty yhdelletoista kielelle. Lisäksi se on ilmestynyt elokuvana. Teatterilavalla Ihanat naiset rannalla -teos on nähty aiemmin vain Kemin kaupunginteatterissa, jossa se sai kantaesityksen vuonna 2015.

 

Näytelmän esityskausi on 9.6.-8.8.2020 ja sen lipunmyynti alkaa tiistaina 15.10.2019.

 

Ryhmävarauksia (yli 30 henkilöä) otetaan vastaan jo lokakuun alusta alkaen. Teoksen muu taiteellinen työryhmä ja näyttelijäkiinnitykset julkaistaan syksyn aikana.

 

Ihanat naiset rannalla -näytelmän tekijänoikeuksia valvoo Näytelmäkulma - Nordic Drama Corner Oy.

 

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito