OHJELMISTO

EtusivuOhjelmisto

KESÄN  2021 OHJELMISTO

 

Kesän 2021 päätuotantona nähdään Maria Jotunin hersyvän hauska komediaklassikko Tohvelisankarin rouva, joka saa uuden raikkaan ilmeen ohjaaja-käsikirjoittaja Antti Mikkolan käsittelyssä. Edellisen kerran Mikkola tarttui Jotuniin Tampereen Teatterin Huojuvassa talossa, joka oli sekä yleisö- että arvostelumenestys.

 

Tohvelisankarin rouva sai ensi-iltansa 1924 Suomen Kansallisteatterissa ja aiheutti valtavan skandaalin. Jopa Kansallisteatterin rahoitus oli vaakalaudalla. Näytelmän kärkevä, turhamainen ja kohtuuttoman tuntuinen rouva, Juulia, haluaa elämäänsä rahaa ja erotiikkaa. Saako nainen vieläkään sanoa tallaista ääneen? Uskallammeko nauraa sille?

 

- Teksti on älyttömän hauska ja istuu hienosti Pyynikille. Upean näyttelijäryhmän kanssa näytelmä saa aivan uuden kierteen, kun katsomo pyörii ja Jotunin huumori saa paitsi entistä enemmän fyysistä ulottuvuutta myös autenttisen maiseman, Mikkola lupaa.

 

Rahan ja rakkauden teemoja humoristisesti ruotiva teos on hersyvän hauska ja moderni. Tohvelisankari Aadolfina nähdään rakastettu Tom Lindholm ja hänen tiukkailmeisenä Juulia-nuorikkonaan Tampereen Teatterin Piia Soikkeli.

 

Esitykset 1.6.-14.8.2021. Ensi-ilta perjantaina 4.6.2021 kello 18.00.

 

Näytelmä on Pyynikin kesäteatterisäätiön, Tampereen Teatterin ja Tampereen Työväen Teatterin yhteistuotanto.

 

Lipunmyynti on alkanut Pyynikin kesäteatterin ryhmämyynnissä, Kulttuurimyymälä Aplodissa sekä Lippupisteen myyntikanavissa.

 

Osta liput: lippu.fi

 


  

Ohjelmistossa tullaan näkemään Tohvelisankarin rouvan lisäksi myös lastenteatteria ja mielenkiintoisia vierailuja. Julkaisemme muun teatteriohjelmiston myöhemmin 2020 ja yksittäistapahtumat sitä mukaa kuin ne varmistuvat.

 

 

 

Toimintaamme ovat vuonna 2020 tukeneet avustuksilla:

 

Opetus- ja kulttuuriministeriö

 

Tampereen kaupunki

 

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito