Ryhmän kanssa Pyynikille

EtusivuLipunmyynti » Ryhmänvetäjille

Tervetuloa RYHMÄMATKALLE!

 

Pyynikin kesäteatteriin on helppo saapua ryhmän kanssa tilausajolla tai julkisella liikenteellä. Katettu katsomo takaa onnistuneen
teatterielämyksen säästä riippumatta ja pyörittää katsojat yhä uusiin maisemiin Pyhäjärven rannalla.

 

Kesän 2021 päätuotantona nähdään klassikkokomedia Tohvelisankarin rouva. Maria Jotunin klassikko saa uuden raikkaan ilmeen käsikirjoittaja-ohjaaja Antti Mikkolan käsittelyssä. Hersyvän humoristisissa päärooleissa nähdään Piia Soikkeli ja Tom Lindholm. Näytelmä on Pyynikin kesäteatterisäätiön, Tampereen Teatterin ja Tapereen Työväen Teatterin yhteistuotanto. Lue lisää tohvelisankarin rouva

 

Tohvelisankarin rouva -esityksien ollessa tauolla nähdään Pyynikillä toinen kotimainen uusi musiikkikomedia Pesänjako. Sen on kirjoittanut tekijäkolmikko Jani Karvinen, Sami Hintsanen ja Ville Pusa. Rooleissa mm. Lari Halme, Ville Majamaa, Sari Siikander, Mari Turunen ja Senni Raappana.

Lue lisää Pesänjako

 

Tällä hetkellä katsomossa on käytössä vain 500 istumapaikkaa turvavälein (norm. 836). Suosittelemme tekemään ryhmävaraukset Pyynikin kesäteatterin ryhmämyynnin kautta, jolloin turvavälitarpeet pystytään huomioimaan ryhmäkohtaisesti.

 

Lippuvaraus kannattaa tehdä hyvissä ajoin parhaiden paikkojen varmistamiseksi. Samalla voi tehdä alustavan varauksen väliaikatarjoiluista ja ruokailusta teatterilla. Ruokailumahdollisuus yli 20 hengen ryhmille. Tutustu tarjoiluihin tästä.

 

Ryhmäliput ovat saatavilla vähintään 30 hengen ryhmille.

Ryhmänvetäjän lippu on maksuton, kun ryhmässä yli 30 henkilöä.

 

Ryhmälippuhinnat 2021

 

Ryhmäliput saatavilla vain Pyynikin kesäteatterin ryhmämyynnistä.

RYHMÄ PIENI vähintään 30 henkilöä

35,00 €  

ELÄKELÄISRYHMÄ vähintään 30 henkilöä

33,00 €  

RYHMÄ ISO vähintään 100 henkilöä

33,00 €  

LAPSET / OPISKELIJAT / TYÖTTÖMÄT

30,00 €  

 

Ajoissa edullisemmin!

 

31.12.2020 mennessä ostetuista lippuista alennus 4,00 €/lippu.
31.3.2021 mennessä varatuista lippuista alennus 1,50 €/lippu.


HUOM! Pelkkä lippujen varaaminen ei riitä ennakko-ostoedun saamiseen, vaan liput tulee maksaa tai vahvistaa laskutettavaksi eräpäivällä 31.12.2020.


Varauksissa lipun hinta päivittyy automaattisesti  voimassaolevaan hintaan.

 

Tilaa liput

 

Pyynikin kesäteatterin ryhmämyynti
puh. 010 2292 111*
Verkatehtaankatu 11, Tampere
* Puhelun hinta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min (alv 24%) - kotimaan matka- ja lankapuhelimista.

 

Katsomokartta

 

Paikkakarttan saat avattua klikkaammalla alla olevaa kuvaa (aukeaa uuteen välilehteen). Turvavälit huomioidaan varausta tehtäessä ryhmäkohtaisesti. Toistaiseksi myynnissä on vain 500 istumapaikkaa / esitys.

 

 

Hyvä tietää 

 

 • Ryhmäliput tulee lunastaa tai vahvistaa laskutettavaksi seuraavasti:
  Yli 30 lipun tilaus viimeistään 1 kuukausi ennen esitystä
  Yli 100 lipun tilaus viimeistään 2 kuukautta ennen esitystä.
 • Ryhmässä voi olla sekä lapsia, opiskelijoita että työttömiä, eläkeläisiä että ryhmälippuja, jos ryhmänvetäjä erittelee eri lipputyypit
  varausta vahvistaessaan. Mikäli edullisempaan lipunhintaan oikeutetun henkilön korvaa ryhmässä toinen henkilö, lipun hinnan
  välisen erotuksen voi maksaa teatterin lippukassalle ennen esityksen alkua.
 • Lunastettuja ja laskutettuja lippuja ei osteta takaisin. Sairaustapauksissa lipun voi vaihtaa toiseen saman näytelmän esitykseen tai lahjakorttiin ilmoittamalla siitä teatterille tekstiviestillä (numero ilmoitetaan esityskauden lähestyessä) tai sähköpostilla varaus@pyynikinkesateatteri.fi viimeistään 2 tuntia ennen esityksen alkua. Ryhmälippujen vaihtaminen hoidetaan ryhmänvetäjän kautta.
 • Opiskelija-, lasten- tai eläkeläislipun sekä työttömän lipun käyttäjän on pyydettäessä todistettava oikeutensa ko. lipun käyttöön.
 • Teatteriravintolasta järjestyvät maittavat väliaikatarjoilut ja ryhmillä on myös mahdollisuus ruokailla teatterilla ennen tai jälkeen esityksen. Tarjoiluista vastaa ammattitaidolla Tampereen Teatterin Palvelu Oy. Kesän 2021 valikoima täydentyy vielä lähämpänä esityskautta. Voit jo ryhmälippuvarauksen yhteydessä kuitenkin ilmoittaa kesäteatterin ryhmämyyntiin kiinnostuksesta väliaikatarjoiluihin tai ruokailuun teatterilla.
 • Ryhmien, jotka saapuvat linja-autolla, on hyvä olla kesäteatterilla Joselininniemessä viimeistään puoli tuntia ennen esityksen alkua, jotta linja-autolle löytyy pysäköintitila. Pysäköintitilaa alueella on rajallisesti ja ne täytetään saapumisjärjestyksessä.
 • Laukontorilta kesäteatterille pääsee myös Hopealinjan laivoilla. Kysy risteilypakettia ryhmämyynnistä tai lue lisää tästä.
 • Esityspäivinä keskustasta pääsee teatterille Nyssellä - Tampereen seudun joukkoliikenteen kyydillä (linja 25, Keskustori-Tahmela).
  Teatterin portin kautta koukkaavien vuorojen lähtöajat Keskustorilta varmistuvat kesäaikataulujen ilmestyessä. Muina aikoina lähin pysäkki on Rosendahl.
 • Ylimääräinen bussivuoro keskustaan lähtee Pyynikin kesäteatterilta esityksen päätyttyä.
 • Kävellen matkaa keskustasta on noin 2 kilometriä ja reitti kulkee kauniita ulkoilureittejä pitkin.
 • Pukeutuminen sään mukaan. Helteellä mukaan kannattaa ottaa vesipullo (alkoholijuomien tuominen katsomoon on kielletty) sekä päähine. Katoksesta huolimatta aurinko paistaa noin riville 10 saakka kellonajasta riippuen. Kun ilma on viileämpää, mukaan voi ottaa lämmintä vaatetta tai viltin.
 • Sateenvarjojen käyttö esityksen aikana on kielletty. Sadesäällä kannattaa varautua sadetakeilla, sillä katsomon riveillä 1-8 saattaa kastua, jos tuulee.
 • Katsomossa ei ole istuinalustoja. Istuinalustoja on myynnissä teatterilla ja oman alustan/viltin voi tuoda katsomoon. Katsomon penkeissä on selkänojat.
 • Teatterilla näytelmän käsiohjelmia myyvät vahtimestarit sekä lippukassa ennen esitystä ja väliajalla. Voitte myös tilata käsiohjelmat ryhmällenne etukäteen ja noutaa ne lippumyymälästä teatteriin saapuessanne.

 

 • Pyörätuolilla liikkuville katsojille tulee varata lippu pyörätuolipaikoille, jotka ovat saatavilla vain teatterin ryhmämyynnistä *puh. 010 2292 111 / varaus@pyynikinkesateatteri.fi

 • Katsomoon mahtuu toistaiseksi vain 5 pyörätuolia.

 • Katsomon alatasanteen pyörätuolipaikoille on esteetön kulku luiskaa pitkin.

 • Teatterin kahvion alueelle on esteetön käynti.

 • Teatterilla on esteetön wc.

 • Teatterilla on esteetön pysäköinti.

 • Katsomossamme ei ole induktiosilmukkaa.

 • Sadesäällä kannattaa varautua sadevarusteilla, sillä katsomon etummaisilla riveillä ja pyörätuolipaikoilla saattaa kastua. Sateenvarjojen käyttö esityksen aikana on kielletty. 

 • Avustajan lipun hinta teatteriesityksissä on 15,00 €. Paikka tulee varata etukäteen ryhmämyynnistä

 

 

 

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito