Ryhmän kanssa Pyynikille

EtusivuLipunmyynti » Ryhmänvetäjille

Tervetuloa  ryhmämatkalle!

 

Kesällä 2020 Pyynikin kesäteatterissa Ihanat naiset rannalla sekä koko perheen näytelmä Maukan ja Väykän kesä

 

Pyynikin kesäteatteriin on helppo saapua ryhmän kanssa tilausajolla tai julkisella liikenteellä. Katettu katsomo takaa onnistuneen teatterielämyksen säästä riippumatta ja pyörittää katsojat yhä uusiin maisemiin Pyhäjärven rannalla.

Kesällä 2020 Pyynikillä nähdään uusi sovitus näytelmästä Ihanat naiset rannalla. Monika Fagerholmin samannimiseen kirjaan perustuvan teoksen dramatisoi Elisa Salo ja ohjaa Tommi Kainulainen

 

Lue lisää NÄYTELMÄSTÄ IHANAT NAISET RANNALLA
Ihanat naiset rannalla -kuvat ryhmän viestintä- ja markkinointikäyttöön (klikkaa kuvaa, kuva avautuu uudelle välilehdelle):

 

 

Ohjelmistossa on myös uusi Timo Parvelan kirjoihin perustuva lastennäytelmä Maukan ja Väykän kesä. Teoksen dramatisoi ja ohjaa Janne Jämsä.

 

LUE LISÄÄ NÄYTELMÄSTÄ MAUKAN JA VÄYKÄN KESÄ

Ihanat naiset rannalla -ryhmäesitteemme julkaistiin marraskuussa 2019. Esitteestä löytyy tietoa näytelmästä, tarjoamistamme teatteripaketeista ryhmille sekä Pyynikin kesäteatterikahvion tarjonnasta. Lataa luettavaksi!

RYHMÄESITE

 

Yli 30 hengen ryhmävaraukseen sisältyy ryhmänvetäjän lippu veloituksetta teatterin omissa tuotannoissa. Mahdollinen tilausajon bussinkuljettaja saa lipun veloituksetta teatterin lipunmyynnistä paikalle saapuessaan.

 

tutustu katsomokarttaan

 

Teatteriravintolasta järjestyvät maittavat väliaikatarjoilut ja ryhmillä on myös mahdollisuus ruokailla teatterilla ennen tai jälkeen esityksen. Tarjoiluista vastaa ammattitaidolla Tampereen Teatterin Palvelu Oy.

 

Voit varata ryhmällesi kahvit tai ruokailun teatterilla lippuvarauksen yhteydessä teatterin ryhmämyynnistä. Kahviotoiminnasta vastaavan Tampereen Teatterin Palvelu Oy:n tavoittaa sähköpostilla pyynikinkahvio(at)tampereenteatteri.fi tai lomakkeella.

 

Kauttamme järjestyy ryhmälle myös ruokailu, risteily, opastus, kokous tai koulutus.

 

Sijaintimme kartalla

 

Ihanat naiset rannalla -ryhmäliput

 

Liput teatterin ryhmämyynnistä

 

RYHMÄ PIENI yli 30 henkilöä      

 35,00 €

ELÄKELÄISRYHMÄ yli 30 henkilöä 

 33,00 €

RYHMÄ ISO yli 100 henkilöä

 33,00 €

 

Maukan ja Väykän kesä -ryhmäliput

 

Liput teatterin ryhmämyynnistä

 

PIENRYHMÄ 15-30 henkilöä      

 14,00 €

RYHMÄ yli 30 henkilöä 

 13,50 €

RYHMÄ ISO yli 100 henkilöä

 13,00 €

 

Tilaa liput


Pyynikin kesäteatterin ryhmämyynti

puh. 010 2292 111*

ma-pe kello 10.00-16.00
Verkatehtaankatu 11, Tampere

 

* Puhelun hinta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min (alv 24%) - kotimaan matka- ja lankapuhelimista.

 

Hyvä tietää
 • Ryhmäliput tulee lunastaa tai vahvistaa laskutettavaksi seuraavasti:

Yli 30 lipun tilaus viimeistään 1 kuukausi ennen esitystä

Yli 100 lipun tilaus viimeistään 6 viikkoa - 2 kuukautta ennen esitystä lippumäärästä riippuen
Tilausnäytösten vahvistusajankohdasta sovitaan tapauskohtaisesti.

 • Ryhmässä voi olla sekä lapsia, opiskelijoita että työttömiä, eläkeläisiä että ryhmälippuja, jos ryhmänvetäjä erittelee eri lipputyypit varausta vahvistaessaan. Mikäli edullisempaan lipunhintaan oikeutetun henkilön korvaa ryhmässä toinen henkilö, lipun hinnan välisen erotuksen voi maksaa teatterin lippukassalle ennen esityksen alkua.
 • Lunastettuja ja laskutettuja lippuja ei osteta takaisin.
 • Opiskelija-, lasten- tai eläkeläislipun sekä työttömän lipun käyttäjän on pyydettäessä todistettava oikeutensa ko. lipun käyttöön.
 • Lastenlipun yläikäraja Ihanat naiset rannalla -näytelmään on 16 vuotta. Näytelmää suositellaan yli 8-vuotiaille. Maukan ja Väykän kesä -näytelmää suositellaan yli 3-vuotiaille. Esitykset ovat kuitenkin sallittuja myös nuoremmille huoltajan harkinnan mukaan.
 •  Kaikilla katsomossa iästä tulee olla paikkalippu, emme turvallisuussyistä suosittele sylivauvojen tuomista katsomoon. Lastenvaunuja ja -rattaita ei voi ottaa katsomoon tai näyttämöaluellee, henkilökunta osoittaa tarvittaessa sopivan säilytyspaikan.
 • Ihanat naiset rannalla -näytelmän kesto tarkentuu myöhemmin. Arvioitu kesto on 2 tuntia ja 30 minuuttia väliaikoineen. Maukan ja Väykän kesä näytelmän arvioitu kesto on 55 minuuttia.
 • Ryhmien, jotka saapuvat linja-autolla, olisi hyvä olla kesäteatterilla Joselininniemessä viimeistään puoli tuntia ennen esityksen alkua, jotta linja-auto saadaan pysäköityä.
 • Laukontorilta kesäteatterille pääsee myös Hopealinjan Viikinsaareen lähtevällä laivavuorolla. Laiva pysähtyy pyydettäessä Rosendahlin laivalaituriin, josta lyhyt kävelymatka teatterille. Kysy risteilypakettia ryhmämyynnistämme.
 • Esityspäivinä keskustasta pääsee teatterille Nyssellä - Tampereen seudun joukkoliikenteen kyydillä (linja 25, Keskustori-Tahmela).
  Teatterin portin kautta koukkaavien vuorojen lähtöajat Keskustorilta varmistuvat kesäaikataulujen ilmestyessä. Muina aikoina lähin pysäkki on Rosendahl.
  Ylimääräinen bussivuoro keskustaan lähtee Pyynikin kesäteatterilta esityksen päätyttyä.
 • Kävellen matkaa keskustasta on noin 2 kilometriä ja reitti kulkee kauniita ulkoilureittejä pitkin.
 • Pukeutuminen sään mukaan. Helteellä mukaan kannattaa ottaa vesipullo (alkoholijuomien tuominen katsomoon on kielletty) sekä päähine. Katoksesta huolimatta aurinko paistaa noin riville 10 saakka kellonajasta riippuen. Kun ilma on viileämpää, mukaan voi ottaa lämmintä vaatetta tai viltin.
 • Sateenvarjojen käyttö esityksen aikana on kielletty. Sadesäällä kannattaa varautua sadetakeilla, sillä katsomon riveillä 1-8 saattaa kastua, jos tuulee.

 • Teatterin katsomossa ei ole istuinalustoja. Istuinalustoja on myynnissä teatterilla ja oman alustan/viltin voi tuoda katsomoon. Katso Oheistuotteet.

 • Teatterilla näytelmän käsiohjelmia myyvät vahtimestarit sekä lippukassa ennen esitystä ja väliajalla. Voitte myös tilata käsiohjelmat ryhmällenne etukäteen ja noutaa ne lippumyymälästä teatteriin saapuessanne.

 • Katsomokartta:

 

 • Pyörätuolilla liikkuville katsojille tulee varata lippu pyörätuolipaikoille.

 • Katsomoon mahtuu max. 7 pyörätuolia.

 • Katsomon alatasanteen pyörätuolipaikoille on esteetön kulku luiskaa pitkin.
 • Pyynikin kesäteatterin kahvion alueella on esteetön kulku.

 • Teatterilla on esteetön wc.

 • Teatterilla on esteetön pysäköinti.

 • Katsomossamme ei ole induktiosilmukkaa.
 • Sadesäällä kannattaa varautua sadetakeilla, sillä katsomon etummaisilla riveillä saattaa kastua. Sateenvarjojen käyttö esityksen aikana on kielletty. 
 • Avustajan lipun hinta Ihanat naiset rannalla -esityksissä on 15,00 €. Paikka pitää varata etukäteen ryhmämyynnistä.

 

 

Muista hyvät ennakko-ostoetumme!

 

Ihanat naiset rannalla -näytelmän liput ennakkoon edullisemmin! 

 

30.4..2020 mennessä ostetuista lippuista alennus 1,50 €/lippu

(edun voimassaoloa jatkettu 31.3.2020 -> 30.4.2020).

31.12.2019 mennessä ostetuista lippuista alennus 3,00 €/lippu.

HUOM! Pelkkä lippujen varaaminen ei riitä alennuksen saamiseen, vaan liput tulee lunastaa ja maksaa ko. päivämääriin mennessä.

Ennakko-ostohinnat ovat voimassa määräaikaan 30.4. / 31.12. mennessä lunastetuissa ja/tai viimeistään ko. eräpäivällä laskutetuissa lipuissa. Varauksissa lipun hinta päivittyy automaattisesti lunastusajankohtana voimassaolevaan hintaan.

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito