Ryhmän kanssa Pyynikille

EtusivuLipunmyynti » Ryhmänvetäjille

Tervetuloa ryhmämatkalle!

 

Pyynikin kesäteatteriin on helppo saapua ryhmän kanssa tilausajolla tai julkisella liikenteellä. Katettu katsomo takaa onnistuneen teatterielämyksen säästä riippumatta ja pyörittää katsojat yhä uusiin maisemiin Pyhäjärven rannalla.

tutustu katsomokarttaan

 

Yli 30 hengen ryhmävaraukseen sisältyy ryhmänvetäjän lippu veloituksetta teatterin omissa tuotannoissa (kesällä 2018 Ehtoolehdon sankarit -dekkarikomedia), lisäksi mahdollinen bussikuski saa lipun veloituksetta teatterin lipunmyynnistä paikalle saapuessaan.

Sijaintimme kartalla

 

Teatteriravintolasta järjestyvät maittavat väliaikatarjoilut ja ryhmillä on myös mahdollisuus ruokailla teatterilla ennen tai jälkeen esityksen. Tarjoiluista vastaa ammattitaidolla Tampereen Teatterin Palvelu Oy.

 

Voit varata ryhmällesi kahvit tai ruokailun teatterilla lippuvarauksen yhteydessä teatterin ryhmämyynnistä. Kahviotoiminnasta vastaavan Tampereen Teatterin Palvelu Oy:n tavoittaa sähköpostilla pyynikinkahvio(at)tampereenteatteri.fi tai lomakkeella.

 

Kauttamme järjestyy ryhmälle myös ruokailu, risteily, opastus, kokous tai koulutus.

Lisätietoa teatteripaketeista

 

 

EHTOOLEHDON SANKARIT

Komedia viisaista vanhuksista hölmössä maailmassa 12.6.-11.8.2018

 

Minna Lindgrenin suosittuun Ehtoolehto -kirjasarjaan perustuva dekkarikomedia Ehtoolehdon sankarit nähdään tulevana kesänä ensimmäistä kertaa näyttämöllä. Yllättävät käänteet seuraavat toisiaan, kun Ehtoolehdon teräväpäiset asukkaat eivät alistu kohtaloonsa remonttipölyn keskellä. Aktiiviset seniorit muuttavat kimppakämppään ja alkavat selvittää hoivakodin hämäräperäisiä tapahtumia, eikä mikään jää ennalleen!

Lataa näytelmän esite

 

Huomioithan, että tietoihin on sattanut tulla muutoksia esitteen painatuksen jälkeen. Tuoreimman tiedon löydät aina nettisivuiltamme.

 

Lippuhinnat

 

Liput teatterin ryhmämyynnistä

 

RYHMÄ yli 30 henkilöä      

 34,50 €

ELÄKELÄISRYHMÄ

 33,00 €

RYHMÄ yli 100 henkilöä

 33,00 €

Muista hyvät ennakko-ostoetumme!
 • alennus 1,50 € / lippu 31.3.2018 saakka
 • alennus 3,00 € / lippu 31.12.2017 saakka (etu päättynyt)

Ennakko-ostohinnat ovat voimassa määräaikaan (31.3.2018 / 31.12.2017) mennessä lunastetuissa ja/tai viimeistään ko. eräpäivällä laskutetuissa lipuissa. Varauksissa lipun hinta päivittyy automaattisesti lunastusajankohtana voimassaolevaan hintaan.

 

Tilaa liput


Pyynikin kesäteatterin ryhmämyynti

puh. 010 2292 111*

ma-pe kello 10.00 - 16.00
Verkatehtaankatu 11, Tampere

 

* Puhelun hinta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min (alv 24%) - kotimaan matka- ja lankapuhelimista.

 

Hyvä tietää
 • Ryhmäliput tulee lunastaa tai vahvistaa laskutettavaksi seuraavasti:

Yli 30 lipun tilaus viimeistään 1 kuukausi ennen esitystä

Yli 100 lipun tilaus viimeistään 6 viikkoa ennen esitystä

 • Ryhmässä voi olla sekä lapsia, opiskelijoita että työttömiä á 30,00 €, eläkeläisiä á 33,00 € että ryhmälippuja á 34,50 €, jos ryhmänvetäjä erittelee eri lipputyypit varausta vahvistaessaan. Mikäli edullisempaan lipunhintaan oikeutetun henkilön korvaa ryhmässä toinen henkilö, lipun hinnan välisen erotuksen voi maksaa teatterin lippukassalle ennen esityksen alkua.
 • Lunastettuja ja laskutettuja lippuja ei osteta takaisin.
 • Opiskelija-, lasten- tai eläkeläislipun sekä työttömän lipun käyttäjän on pyydettäessä todistettava oikeutensa ko. lipun käyttöön.
 • Lastenlipun yläikäraja on 16 vuotta. Pyynikin kesäteatterin esityksiä suositellaan yli 8-vuotiaille. Esitys on kuitenkin sallittu myös nuoremmille huoltajan harkinnan mukaan.
 • Näytelmän kesto tarkentuu myöhemmin. Arvioitu kesto on 2 tuntia ja 30 minuuttia väliaikoineen. 
 • Ryhmien, jotka saapuvat linja-autolla, olisi hyvä olla kesäteatterilla Joselininniemessä viimeistään puoli tuntia ennen esityksen alkua, jotta linja-auto saadaan pysäköityä.
 • Laukontorilta kesäteatterille pääsee myös Hopealinjan Viikinsaareen lähtevällä laivavuorolla. Laiva pysähtyy pyydettäessä Rosendahlin laivalaituriin, josta lyhyt kävelymatka teatterille. Kysy risteilypakettia ryhmämyynnistämme.
 • Esityspäivinä keskustasta pääsee teatterille Nyssellä - Tampereen seudun joukkoliikenteen kyydillä (linja 25, Tahmela).
  Keskustorilla linjan 25 lähtöpaikka on suihkulähteen pysäkki Keskustori D (0015). Teatterin portin kautta koukkaavien vuorojen lähtöajat Keskustorilta varmistuvat kesäaikataulujen ilmestyessä. Muina aikoina lähin pysäkki on Scandic Rosendahl.
  Ylimääräinen bussivuoro keskustaan lähtee Pyynikin kesäteatterilta esityksen päätyttyä.
 • Kävellen matkaa keskustasta on noin 2 kilometriä ja reitti kulkee kauniita ulkoilureittejä pitkin.
 • Pukeutuminen sään mukaan. Helteellä mukaan kannattaa ottaa vesipullo (alkoholijuomien tuominen katsomoon on kielletty) sekä päähine. Katoksesta huolimatta aurinko paistaa noin riville 10 saakka kellonajasta riippuen. Kun ilma on viileämpää, mukaan voi ottaa lämmintä vaatetta tai viltin.
 • Sateenvarjojen käyttö esityksen aikana on kielletty. Sadesäällä kannattaa varautua sadetakeilla, sillä katsomon riveillä 1-8 saattaa kastua, jos tuulee.

 • Teatterin katsomossa ei ole istuinalustoja.Istuinalustoja on myynnissä teatterilla ja oman alustan/viltin voi tuoda katsomoon.  Katso Oheistuotteet.

 • Teatterilla näytelmän käsiohjelmia myyvät vahtimestarit sekä lippukassa ennen esitystä ja väliajalla. Voitte myös tilata käsiohjelmat ryhmällenne etukäteen ja noutaa ne lippumyymälästä teatteriin saapuessanne.

 • Katsomokartta:

 

 • Pyörätuolilla liikkuville katsojille tulee varata lippu pyörätuolipaikoille. Katsomoon mahtuu max. 8 pyörätuolia, sähköpyörätuoleja vain 7.

 • Pyynikin kesäteatterille on esteetön sisäänkäynti

 • Teatterilla on esteetön wc

 • Teatterilla on esteetön pysäköinti

 • Katsomossamme ei ole induktiosilmukkaa.

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito