Info 2020

EtusivuHyvä tietää » Info 2020

Info 2020

 

Pyynikin kesäteatterin 65-vutisjuhlavuosi etenee poikkeusolosuhteiden keskellä. Näytelmien valmistelu jouduttiin koronapandemian aiheuttaman tilanteen vuoksi keskeyttämään 17.4.2020, mutta onneksi kesäteatteri ei sittenkään hiljentynyt koko kesäksi. Elokuun vierailut (konsertit 9.-14 ja stand up -ilta 15.8.) sekä kesäteatterin 65-vuotisjuhlaesitys Kesäpäivä Pyynikillä 23.8. toteutetaan  voimassaolevia viranomaissuosituksia noudattaen ja katsomon paikka määrä on rajattu enintään 500 henkilöön.

 

Lue lisää elokuun tapahtumista

 

Ihanat naiset rannalla -näytelmän koko esityskausi 9.6.-8.8.2020 ja Suomen Kiertueteatterin kanssa yhteistuotantona valmistellun Maukan ja Väykän kesä -näytelmän koko esityskausi 2.7.-4.8.2020 jouduttiin perumaan. 

 

Lippuja ehdittiin ennakkoon ostaa tuhansia, joten hyvityspyyntöjen käsittely vie aikaa. Kaikkien kesälle 2020 myytyjen lahjakorttien voimassaoloaikaa pidennetään automaattisesti kesän 2022 esityskauden loppuun saakka. Pyydämme asiakkailta joustavuutta tämän poikkeuksellisen vaikean ajan keskellä. Ryhmiä koskevat tilanteet selvitetään ryhmänvetäjän kautta.

 

Pyydämme huomioimaan, että kesäteatterikauden peruuntumisen johdosta henkilökuntamme on edelleen osittain tai kokonaan lomautettuna. Pyrimme tekemään hyvitykset 60 vuorokauden kuluessa hyvityspyynnön saapumisesta. Mikäli hyvityspyyntöön liittyy ylimääräistä selvitettävää (esim. palautusta pyytää eri henkilö kuin tilauksen on tehnyt, ilmoitetteu tilinumero on väärä tms.), käsittelyaika on lähes poikkeuksetta pidempi.

 

Toivomme mahdollisimman monen asiakkaan vaihtavan ostetun lipun esityskausina 2021-2022 voimassaolevaan lahjakorttiin, jotta meillä olisi paremmat resurssit kauden 2021 näytelmien valmisteluun. Opetus- ja kulttuuriministeriön 17.6.2020 myöntämä avustus on turvannut kesäteatterin toiminnan jatkumisen, mutta ei kata kaikkia esityskauden peruuntumisesta koituvia kustannuksia. 

 

Palautuslomake

 

 

Ohjeita peruttujen esitysten liput ostaneille asiakkaille

 

 

Käsittelemme hyvityspyyntöjä 31.8.2020 saakka, joten Teillä ei ole sen tekemisen suhteen mitään kiirettä.

 

Tässä poikkeuksellisessa tilanteessa toivomme, että vaihtaisitte liput lahjakorttiin. Lahjakortti on voimassa esityskausiin 2021-2022.

Halutessanne voitte jättää hyvityspyynnön tekemättä. Tällä tavoin teillä on mahdollisuus tukea teatteriamme tässä hankalassa tilanteessa. Kiitos siitä!

 

Ihanat naiset rannalla -näytelmään sekä Maukan ja Väykän kesä -lastenteatteriin ostettujen lahjakorttien voimassaoloa pidennetään automaattisesti esityskausiin 2021-2022.

 

Käsittelemme lomakkeet mahdollisimman pian, mutta huomioithan että asiakaspalvelumme on nyt kovin ruuhkautunut ja lomakkeiden käsittelyyn kuluu useita viikkoja. Kiitos kärsivällisyydestäsi!

 

Hyvitysvaihtoehdot:
1. Vaihto lahjakorttiin, joka on voimassa esityskausiin 2021-2022.
2. Hyvitys lipuista tilille.
3. Voitte tukea teatteria jättämällä käyttämättä palautusoikeutenne. Sydämellinen kiitos, jos päädytte tähän vaihtoehtoon.

 

Huom!
* Teatteri korvaa vain lippujen arvon, ei mahdollisia toimitus- ja palvelumaksuja tai muita lipunvälittäjän (Lippupiste ja sen myyntipisteet) perimiä maksuja.
* Ryhmäliput korvataan vain ryhmänvetäjän kautta.

 

Kätevimmin lippupalautus sujuu täyttämällä palautuslomake.

 

Voitte tarvittaessa ottaa yhteyttä ryhmämyyntiin sähköpostilla varaus(at)pyynikinkesateatteri.fi.

Viestissänne meille tulee olla seuraavat tiedot:
1. Viestin otsikkoon:
- Esityksen nimi ja päivämäärä

 

2. Viestiin:
- Asiakkaan nimi, puhelinnumero, postiosoite ja toimipaikka
- Lippujen tilaajan nimi, jos eri kuin asiakas

- Teatterilippujen paikkanumero(t) tai ryhmän koko
- Mitä haluatte lipuille tehdä: Vaihto lahjakorttiin / Rahojen palautus tilille / Tuen teatteria, jätän liput palauttamatta
- Lahjakortin postitusta varten nimi ja osoitetiedot
- Tilille palautuksessa nimi ja tilinumero

 

Mikäli sähköinen yhteydenotto ei ole mahdollista, niin voitte soittaa ryhmämyyntiimme *puh. 010 2292 111.

Palvelemme TI, KE ja TO kello 12.00-16.00 vain puhelimitse sekä sähköpostilla.


Pahoittelemme tilanteesta mahdollisesti aiheutunutta harmia ja mielipahaa.

 

 

Palautuslomake

 

 

 

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito