Info 2020

EtusivuHyvä tietää » Info 2020

Info 2021

 

Pyynikin kesäteatterin kesän 2021 klassikkokomedian Tohvelisankarin rouva sekä musiikkikomedia Pesänjako esityksiä valmistellaan normaaliin tapaan huomioiden voimassa olevat viranomaisten rajoitukset ja suositukset.

 

Katsomon kapasiteettia on rajattu ja turvavälejä  

 

Teatterilippujen hyvitys 

 

Ihanat naiset rannalla -näytelmän koko esityskausi 9.6.-8.8.2020 ja Suomen Kiertueteatterin kanssa yhteistuotantona valmistellun Maukan ja Väykän kesä -näytelmän koko esityskausi 2.7.-4.8.2020 jouduttiin perumaan. 

 

Hyvityspyyntöjä peruutettuihin esityksiin ostetuista lipuista on otettu vastaan 20.4. - 31.8.2020. Lippuja ehdittiin ennakkoon ostaa tuhansia, joten hyvityspyyntöjen käsittely on vielä kesken. Rahapalautukset tilille pyritään maksamaan 60 vuorokauden sisällä hyvityspyynnön saapumisesta ja lahjakortit postittamaan kaikille ennen kesän 2021 lipunmyynnin alkua. Kaikkien kesälle 2020 myytyjen lahjakorttien voimassaoloaikaa pidennettiin automaattisesti kesän 2022 esityskauden loppuun saakka.

 

 

Ohjeita peruttujen esitysten liput ostaneille asiakkaille

 

 

Vastaanotamme hyvityspyyntöjä 31.8.2020 saakka.

 

Tässä poikkeuksellisessa tilanteessa toivomme, että vaihtaisitte liput lahjakorttiin. Lahjakortti on voimassa esityskausiin 2021-2022.

Halutessanne voitte jättää hyvityspyynnön tekemättä. Tällä tavoin teillä on mahdollisuus tukea teatteriamme tässä hankalassa tilanteessa. Kiitos siitä!

 

Ihanat naiset rannalla -näytelmään sekä Maukan ja Väykän kesä -lastenteatteriin ostettujen lahjakorttien voimassaoloa pidennetään automaattisesti esityskausiin 2021-2022.

 

Käsittelemme lomakkeet mahdollisimman pian, mutta huomioithan että asiakaspalvelumme on nyt kovin ruuhkautunut ja lomakkeiden käsittelyyn kuluu useita viikkoja. Kiitos kärsivällisyydestäsi!

 

Hyvitysvaihtoehdot:
1. Vaihto lahjakorttiin, joka on voimassa esityskausiin 2021-2022.
2. Hyvitys lipuista tilille.
3. Voitte tukea teatteria jättämällä käyttämättä palautusoikeutenne. Sydämellinen kiitos, jos päädytte tähän vaihtoehtoon.

 

Huom!
* Teatteri korvaa vain lippujen arvon, ei mahdollisia toimitus- ja palvelumaksuja tai muita lipunvälittäjän (Lippupiste ja sen myyntipisteet) perimiä maksuja.
* Ryhmäliput korvataan vain ryhmänvetäjän kautta.

 

Voitte tarvittaessa ottaa yhteyttä ryhmämyyntiin sähköpostilla varaus(at)pyynikinkesateatteri.fi.

Viestissänne meille tulee olla seuraavat tiedot:
1. Viestin otsikkoon:
- Esityksen nimi ja päivämäärä

 

2. Viestiin:
- Asiakkaan nimi, puhelinnumero, postiosoite ja toimipaikka
- Lippujen tilaajan nimi, jos eri kuin asiakas

- Teatterilippujen paikkanumero(t) tai ryhmän koko
- Mitä haluatte lipuille tehdä: Vaihto lahjakorttiin / Rahojen palautus tilille / Tuen teatteria, jätän liput palauttamatta
- Lahjakortin postitusta varten nimi ja osoitetiedot
- Tilille palautuksessa nimi ja tilinumero

 

Mikäli sähköinen yhteydenotto ei ole mahdollista, niin voitte soittaa ryhmämyyntiimme *puh. 010 2292 111.

Palvelemme TI, KE ja TO kello 12.00-16.00.


Pahoittelemme tilanteesta mahdollisesti aiheutunutta harmia ja mielipahaa.

 

 

 

 

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito