Hotellit ja ravintolat

EtusivuHyvä tietää » Hotellit ja ravintolat

 

HOTELLIT

Seuraavat hotellit ovat yhteistyössä Pyynikin kesäteatterin kanssa.

Kysy majoitus&teatterilippu -pakettia suoraan hotelleista:

 

 • Original Sokos Hotel Ilves, Original Sokos Hotel Villa, Solo Sokos Hotel Torni Tampere, Radisson Blu Grand Hotel Tammer
  puh. 020 123 4600, www.sokoshotels.fi

   

 • Scandic Rosendahl
  puh. 03 2441 2210, www.scandichotels.fi

   

 • Holiday Inn Tampere - Central Station
  puh. 03 2392 2000, www.finland.holidayinn.com, hotel(at)holidayinntampere.fi

   

 • Murikanranta

  Murikanranta on ainutlaatuinen kokoushotelli "keskellä ei mitään".  Juuri siksi meillä on kaikki, mitä onnistuneelta hotellielämykseltä toivot. Pirkanmaan järviluonnon ympäröimässä, vasta remontoidussa hotellissa on helppo järjestää juuri sellainen tilaisuus kuin haluat. Samoissa tiloissa toimii myös Murikka-opisto.

  puh. 020 774 1500, www.murikanranta.fi

   

   


   

  RAVINTOLAT

  Useimmat yllämainituista hotelleista tarjoavat myös ruokailumahdollisuuden ravintoloissaan. Lisäksi monet ravintolat tarjoavat omat ruokaehdotuksensa teatteriryhmille joko ennen esitystä tai sen jälkeen.

   

  Tampereella:

   

  Kesäteatterin kahvio

  palvelee myös ruokailevia ryhmiä. Tampereen Teatterin Palvelu Oy:n ylläpitämässä teatterikahviossa on tarjolla useita menuvaihtoehtoja nautittavaksi ennen tai jälkeen esityksen. Ryhmän minimikoko 20 henkilöä.

  Varaukset teatterin ryhmämyyynnistä lippuvarauksen yhteydessä tai sähköpostilla pyynikinkahvio(at)tampereenteatteri.fi. Esityspäivinä Pyynikin kesäteatterin kahvion tavoittaa puh. 03 2122 965 kello 9.00-11.00.

  Kahvion menut www.pyynikinkesateatteri.fi/palvelut

   

  Hopealinjat ja Viikinsaari

  Pyhäjärven aalloilla ja Laukontorin satamassa.

  Lähde lounas- tai iltaristeilylle Tampereen Laukontorilta. Keskeltä kaupunkia lähtee laiva, joka kuljettaa risteilijät katsomaan mm. Pyynikin ja Pispalan komeita maisemia. Risteilyn aikana on tarjolla Pyhäjärven pitopöytä sekä viihdyttävää ohjelmaa. Laivalla on A-oikeudet. Laivaravintola on avoinna myös Laukontorin rannassa risteilyjen välillä. Kannella voitte nauttia auringon paisteesta, ihailla Laukontorin torielämää ja uutta Ratinan kävelysiltaa. Lisäksi laivamatkan päässä Viikinsaaressa tarjoillaan päivittäin maukasta ruokaa lounas-, à la carte- ja terassilistalta. Lapsille löytyy oma lasten ruokalista ja ravintola soveltuu myös liikuntaesteisille.

  www.hopealinjat.fi

   

  Frans&Marie

  Bistro Frans&Marie on rennon ranskalainen ruokaravintola hotelli Ilveksen ja Koskikeskuksen yhteydessä. Tutusta ravintolaan ja elämäniloiseen tunnelmaan www.raflaamo.fi/fi/tampere/frans-marie-tampere tai soita myyntipalveluun puh. 020 1234 630 ja  tiedustele koodilla ”Frans & Pyynikki” ryhmäruokailuja yli 10 hengen porukalle (alk. 25 €/hlö).

   

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito