Hotellit ja ravintolat

EtusivuHyvä tietää » Hotellit ja ravintolat

 

HOTELLIT

Seuraavat hotellit ovat yhteistyössä Pyynikin kesäteatterin kanssa.

  • Original Sokos Hotel Ilves, Original Sokos Hotel Villa, Solo Sokos Hotel Torni Tampere, Radisson Blu Grand Hotel Tammer,
    puh. 020 123 4600, www.sokoshotels.fi

  • Scandic Rosendahl, Scandic Tampere City, Scandic Tampere Station, Scandic Tampere Koskipuisto, Scandic Tampere Hämeenpuisto,
    puh. 03 2441 2210, www.scandichotels.fi

  • Holiday Inn Tampere - Central Station,
    puh. 03 4108 1625, www.finland.holidayinn.com

 


 

RAVINTOLAT

Useimmat yllämainituista hotelleista tarjoavat myös ruokailumahdollisuuden ravintoloissaan. Lisäksi monet ravintolat ovat laatineet omat ruokaehdotuksensa teatteriryhmille joko ennen esitystä tai sen jälkeen.

 

Tampereella:

 

Kesäteatterin kahvio

palvelee myös ruokailevia ryhmiä. Tampereen Teatterin Palvelu Oy:n ylläpitämässä teatterikahviossa on tarjolla useita menuvaihtoehtoja nautittavaksi ennen tai jälkeen esityksen. Ryhmän minimikoko 20 henkilöä. Varaukset teatterin ryhmämyyynnistä lippuvarauksen yhteydessä tai sähköpostilla pyynikinkahvio(at)tampereenteatteri.fi. Esityspäivinä Pyynikin kesäteatterin kahvion tavoittaa puh. 03 2122 965.

 

HOPEALINJA

Pyhäjärven aalloilla ja Laukontorin satamassa www.hopealinja.fi

Lähde lounas- tai iltaristeilylle Tampereen Laukontorilta. Keskeltä kaupunkia lähtee laiva, joka kuljettaa risteilijät katsomaan mm. Pyynikin ja Pispalan komeita maisemia. Risteilyn aikana on tarjolla Pyhäjärven pitopöytä sekä viihdyttävää ohjelmaa. Laivalla on A-oikeudet. Ravintola Laiva on avoinna myös Laukontorin rannassa risteilyjen välillä. Kannella voitte nauttia auringon paisteesta, ihailla Laukontorin torielämää ja uutta Ratinan kävelysiltaa. Lisäksi laivamatkan päässä Viikinsaaressa tarjoillaan päivittäin maukasta ruokaa lounas-, à la carte- ja terassilistalta. Lapsille löytyy oma lasten ruokalista ja ravintola soveltuu myös liikuntaesteisille.

 

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito