Hotellit ja ravintolat

EtusivuHyvä tietää » Hotellit ja ravintolat

 

HOTELLIT

Seuraavat hotellit ovat yhteistyössä Pyynikin kesäteatterin kanssa.

Kysy majoitus&teatterilippu -pakettia suoraan hotelleista:

  • Original Sokos Hotel Ilves, Original Sokos Hotel Villa, Solo Sokos Hotel Torni Tampere, Radisson Blu Grand Hotel Tammer.
    puh. 020 123 4600, www.sokoshotels.fi

 


 

RAVINTOLAT

Useimmat yllämainituista hotelleista tarjoavat myös ruokailumahdollisuuden ravintoloissaan. Lisäksi monet ravintolat tarjoavat omat ruokaehdotuksensa teatteriryhmille joko ennen esitystä tai sen jälkeen.

 

Tampereella:

 

Kesäteatterin kahvio

palvelee myös ruokailevia ryhmiä. Tampereen Teatterin Palvelu Oy:n ylläpitämässä teatterikahviossa on tarjolla useita menuvaihtoehtoja nautittavaksi ennen tai jälkeen esityksen. Ryhmän minimikoko 20 henkilöä.

Varaukset teatterin ryhmämyyynnistä lippuvarauksen yhteydessä tai sähköpostilla pyynikinkahvio(at)tampereenteatteri.fi. Esityspäivinä Pyynikin kesäteatterin kahvion tavoittaa puh. 03 2122 965 kello 9.00-11.00.

Kahvion menut www.pyynikinkesateatteri.fi/palvelut

 

Hopealinjat ja Viikinsaari

Pyhäjärven aalloilla ja Laukontorin satamassa.

Lähde lounas- tai iltaristeilylle Tampereen Laukontorilta. Keskeltä kaupunkia lähtee laiva, joka kuljettaa risteilijät katsomaan mm. Pyynikin ja Pispalan komeita maisemia. Risteilyn aikana on tarjolla Pyhäjärven pitopöytä sekä viihdyttävää ohjelmaa. Laivalla on A-oikeudet. Laivaravintola on avoinna myös Laukontorin rannassa risteilyjen välillä. Kannella voitte nauttia auringon paisteesta, ihailla Laukontorin torielämää ja uutta Ratinan kävelysiltaa. Lisäksi laivamatkan päässä Viikinsaaressa tarjoillaan päivittäin maukasta ruokaa lounas-, à la carte- ja terassilistalta. Lapsille löytyy oma lasten ruokalista ja ravintola soveltuu myös liikuntaesteisille.

www.hopealinjat.fi

 

Frans&Marie

Bistro Frans&Marie on rennon ranskalainen ruokaravintola hotelli Ilveksen ja Koskikeskuksen yhteydessä.

www.raflaamo.fi/fi/tampere/frans-marie-tampere

 

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito