Hotellit ja ravintolat

EtusivuHyvä tietää » Hotellit ja ravintolat

 

HOTELLIT

Seuraavat hotellit ovat yhteistyössä Pyynikin kesäteatterin kanssa. Hotellit tarjoavat teatteripaketteja kesälle 2018. Alla lueteltuna hotellien yhteystietoja ja linkkejä hotellien kotisivuille. Soita ja varaa oma pakettisi!

  • Original Sokos Hotel Ilves, Original Sokos Hotel Villa, Solo Sokos Hotel Torni Tampere, Radisson Blu Grand Hotel Tammer, puh. 020 123 4600, www.sokoshotels.fi

  • Scandic Rosendahl, Scandic Tampere City, Scandic Tampere Station, Scandic Tampere Koskipuisto, Scandic Tampere Hämeenpuisto, puh. 03 2441 2210, www.scandichotels.fi

 


 

RAVINTOLAT

Useimmat yllämainituista hotelleista tarjoavat myös ruokailumahdollisuuden ravintoloissaan. Lisäksi monet ravintolat ovat laatineet omat ruokaehdotuksensa teatteriryhmille joko ennen esitystä tai sen jälkeen.

 

Tampereella:

 

Kesäteatterin kahvio

palvelee myös ruokailevia ryhmiä. Tarjolla on useita menuvaihtoehtoja nautittavaksi ennen tai jälkeen esityksen.Ryhmän minimikoko 20 henkilöä. Varaukset teatterin ryhmämyyynnistä lippuvarauksen yhteydessä tai sähköpostilla pyynikinkahvio(at)tampereenteatteri.fi. Esityspäivinä Pyynikin kesäteatterin kahvion tavoittaa puh. 03 2122 965.

 

HOPEALINJA

Pyhäjärven aalloilla ja Laukontorin satamassa www.hopealinja.fi

Lähde lounas- tai iltaristeilylle Tampereen Laukontorilta. Keskeltä kaupunkia lähtee laiva, joka kuljettaa risteilijät katsomaan mm. Pyynikin ja Pispalan komeita maisemia. Risteilyn aikana on tarjolla Pyhäjärven pitopöytä sekä viihdyttävää ohjelmaa. Laivalla on A-oikeudet. Ravintola Laiva on avoinna myös Laukontorin rannassa risteilyjen välillä. Kannella voitte nauttia auringon paisteesta, ihailla Laukontorin torielämää ja uutta Ratinan kävelysiltaa. Lisäksi laivamatkan päässä Viikinsaaressa tarjoillaan päivittäin maukasta ruokaa lounas-, à la carte- ja terassilistalta. Lapsille löytyy oma lasten ruokalista ja ravintola soveltuu myös liikuntaesteisille.

 

RAVINTOLA FRANKLY

Ravintola Frankly on välittömän tunnelman ja suussasulavien herkkujen nimiin vannova ruoka- ja seurusteluravintola Tampereella. Frankly on palvellut samalla paikalla, Hämeenpuiston kupeessa, jo vuodesta 2004. Syksyllä 2015 Franklyn ilmettä päivitettiin modernimmaksi. Tervetuloa viihtymään ja herkuttelemaan! Maittavat lounaslistat ja illan menut löydät osoitteesta www.ravintolafrankly.fi

 

 

Ympäristökunnissa:

LIEKORANTA

Liekorannan kievari on tilausravintola, jossa voi järjestää yksityistilaisuuksia, kokouksia ja ryhmäruokailuja. Kievarin huoneissa voi majoittua ympäri vuoden.

 

Kestikievari Liekoranta on palvellut yhtäjaksoisesti asiakkaita vuodesta 1901, jolloin Herman Ulven puolisonsa Aleksandra Rasin kanssa saivat kestikievari oikeudet rakentamaansa majataloon. Tutustu kievariin www.liekoranta.fi

Ryhmille tarjolla myös:

 

RUOKAILU RAVINTOLA MASUUNISSA

Hatanpään valtatie 1, Tampere

www.masuuni.fi

 

Alk. 25 € / henkilö varauskoodilla Masuunin kesä 2018

 

Varaukset: Tampereen S-ryhmän hotellien myyntipalvelu puh. 020 1234 630 (8,35 snt/puh + 16,69 snt/min) tai sales@sokoshotels.fi.

 

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito