Pyynikin kesäteatteri

Pyynikin kesäteatteri FacebookissaPyynikin kesäteatteri InstagramissaPyynikin kesäteatteri Twitterissä

Pyynikin kesäteatterin lahjakortit

Pyynikin kesäteatterin lahjakortti on loistava lahjaidea, äidille, isälle, mummille, serkulle, vastavalmistuneelle... Kaikki nauttivat kesäteatterielämyksestä Pyynikin upeissa maisemissa!

Lahjakortin voi ostaa haluamalleen lipputyypille ja se on voimassa käynnissä olevan esityskauden. Lisätietoa lipputyypeistä LIPPUJEN HINNAT -sivulta. 

 

Osta lahjakortti 31.3.2017 mennessä - hyödynnä ennakko-ostohinnat!


Lahjakortti soveltuu myös yritysten tai yhdistysten käyttöön silloin, kun yritys tarjoaa henkilökunnalleen tai vierailleen teatteri-illan. Lahjakorttiin voi halutessaan liittää myös väliaikatarjoilun.


Lahjakortteja voi ostaa Pyynikin kesäteatterin ryhmämyynnistä, Verkatehtaankatu 11, posti(at)pyynikinkesateatteri.fi, puh. 010 2292 111, avoinna ma-pe kello 10.00-16.00 sekä kulttuurimyymälä Aplodista.

 

Halutessanne voimme lähettää lahjakortit postitse (toimituskulut 10,00 €).

 


 

OHJEET LAHJAKORTIN SAAJALLE 

Lahjakortin saajan tulee etukäteen varata paikkalippu haluamaansa esitykseen ja vaihtaa lahjakortti varsinaiseen teatterilippuun viikkoa ennen esitystä.

Varatut teatteriliput voi lunastaa lahjakortilla Pyynikin kesäteatterin ryhmämyynnistä, kulttuurimyymälä Aplodista tai erikseen sovittaessa teatterilta ennen esitystä.