Pyynikin kesäteatteri

Pyynikin kesäteatteri FacebookissaPyynikin kesäteatteri InstagramissaPyynikin kesäteatteri Twitterissä

Ryhmän kanssa Pyynikille

Pyynikin kesäteatteriin on helppo saapua ryhmän kanssa tilausajolla tai julkisella liikenteellä. Katettu katsomo takaa onnistuneen teatterielämyksen säästä riippumatta ja pyörittää katsojat yhä uusiin maisemiin Pyhäjärven rannalla. Yli 30 hengen ryhmävaraukseen sisältyy ryhmänvetäjän lippu veloituksetta teatterin omissa tuotannoissa (2017 Niskavuoren nuori emäntä), lisäksi mahdollinen bussikuski saa lipun veloituksetta teatterin lipunmyynnistä paikalle saapuessaan. Katso sijaintimme kartalla.

 

Teatteriravintolasta järjestyvät maittavat väliaikatarjoilut ja ryhmillä on myös mahdollisuus ruokailla teatterilla ennen tai jälkeen esityksen. Tarjoiluista vastaa ammattitaidolla Tampereen Teatterin Palvelu Oy. Tilauksen voi tehdä kätevästi sähköpostilla pyynikinkahvio(at)tampereenteatteri.fi tai lomakkeella.

 

 

Kesän 2017 ohjelmisto

Niskavuoren nuori emäntä kesällä 2017 on ohjaaja Miika Murasen tuore tulkinta klassikkoteoksesta, joka nähdään nyt ensimmäistä kertaa musikaalina. Hella Wuolijoen käsikirjoitus koskettaa suurilla tunteilla ja aidoilla ihmiskohtaloilla. Kolmiodraaman sydämessä ovat Niskavuoren nuori emäntä Loviisa, hänen miehensä Juhani ja tämän salarakas Malviina. Tarinaa säestävät kapellimestari Joonas Mikkilän vahvat tulkinnat Saaga Ensemblen kansanmusiikkikappaleista.

 

Pääosissa nähdän upeat Maria Pere (Loviisa) Seinäjoen Kaupunginteatterista, Mikko Nousiainen (Juhani) ja Elina Keinonen (Malviina). Mukana 20 hengen esiintyjäjoukossa ovat myös mm. suosikkinäyttelijät Sari Havas ja Puntti Valtonen.

 

Teatterissa esitetään myös koko perheen näytelmää Katti Matikainen ja mau-ahtava Suomi, johon ryhmälippu on saatavilla jo yli 10 hengen ryhmille. Lue lisää...

 

 

Lippuhinnat

 

RYHMÄ yli 30 henkilöä

Tilaus vahvistettava viimeistään 1 kk ennen esitystä. 

35,50 €

ELÄKELÄISRYHMÄ

Tilaus vahvistettava viimeistään 1 kk ennen esitystä.

34,00 €

RYHMÄ yli 100 henkilöä

Tilaus vahvistettava viimeistään 6 vko ennen esitystä.

34,00 €

 

 

Tilaa liput

Pyynikin kesäteatterin ryhmämyynti
puh. 010 2292 111 (ma-pe kello 10.00 - 16.00)
varaus@pyynikinkesateatteri.fi 
Verkatehtaankatu 11, Tampere
***
Puhelu 010 ElisaYritysnumeroihin maksaa soittajalle:

- 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min (alv 24%) - kotimaan matka- ja lankapuhelimista

 

Hyvä tietää

 • Yli 30 hengen ryhmässä voi olla sekä lapsia, opiskelijoita että työttömiä á 31,00 €, eläkeläisiä á 34,00 € että ryhmälippuja á 35,50 €, jos ryhmänvetäjä erittelee eri lipputyypit varausta vahvistaessaan. Mikäli edullisempaan lipunhintaan oikeutetun henkilön korvaa ryhmässä toinen henkilö, lipun hinnan välisen erotuksen voi maksaa teatterin lippukassalle ennen esityksen alkua.
 • Lunastettuja ja laskutettuja lippuja ei osteta takaisin. Yksittäisiä lippuja voidaan vaihtaa toiseen esitykseen 10 € käsittelykulua vastaan viimeistään 2 viikkoa ennen alkuperäistä esityspäivää.
 • Opiskelija-, lasten- tai eläkeläislipun sekä työttömän lipun käyttäjän on pyydettäessä kyettävä todistamaan oikeutensa ko. lipun käyttöön.
 • Esitystä suositellaan yli 12-vuotiaille. Lastenlipun yläikäraja on 16-vuotta.
 • Musikaalin arvioitu kesto on 2 tuntia ja 40 minuuttia väliaikoineen. 
 • Ryhmien, jotka saapuvat linja-autolla, olisi hyvä olla Joselininniemessä viimeistään puoli tuntia ennen esityksen alkua, jotta linja-auto saadaan pysäköityä.
 • Laukontorilta kesäteatterille pääsee myös Hopealinjan Viikinsaareen lähtevällä laivavuorolla. Laiva pysähtyy pyydettäessä Rosendahlin laivalaituriin, josta lyhyt kävelymatka teatterille. Kysy risteilypakettia ryhmämyynnistämme edullisimman hinnan saamiseksi.
 • Esityspäivinä keskustasta pääsee teatterille Nyssellä - Tampereen seudun joukkoliikenteen kyydillä (linja 25, Tahmela). Teatterin portin kautta koukkaavien vuorojen lähtöajat Keskustorilta arkisin kello 12.50 ja 16.51, lauantaisin kello 12.53 ja 16.53 sekä sunnuntaina 2.7. kello 13.07 ja 17.07. HUOM! Keskustorilla linjan 25 lähtöpaikka suihkulähteen pysäkillä Keskustori D (0015). Muina aikoina Lähin pysäkki on Scandic Rosendahl. Ylimääräinen bussivuoro keskustaan lähtee Pyynikin kesäteatterilta esityksen päätyttyä.
 • Kävellen matkaa keskustasta on noin 2 kilometriä ja reitti kulkee kauniita ulkoilureittejä pitkin.
 • Pukeutuminen sään mukaan. Helteellä mukaan kannattaa ottaa vesipullo (alkoholijuomien tuominen katsomoon on kielletty) sekä päähine. Katoksesta huolimatta aurinko paistaa noin riville 9 saakka kellonajasta riippuen. Kun ilma on viileämpää, mukaan voi ottaa lämmintä vaatetta tai viltin.
 • Sateenvarjojen käyttö esityksen aikana on kielletty. Sadesäällä kannattaa varautua sadetakeilla, sillä katsomon riveillä 1-8 saattaa kastua, koska sade tulee useimmiten tuulen kanssa.

 • Teatterilla ei ole istuinalustoja. Oman alustan/viltin voi tuoda katsomoon.
  Istuinalustoja on myynnissä teatterilla. Katso Oheistuotteet.

 • Teatterilla näytelmän käsiohjelmia myyvät vahtimestarit sekä lippukassa ennen esitystä ja väliajalla. Voitte myös tilata käsiohjelmat ryhmällenne etukäteen ja noutaa ne lippumyymälästä teatteriin saapuessanne.

 • Pyörätuolilla liikkuville katsojille tulee varata lippu pyörätuolipaikoille. Katsomoon mahtuu max. 8 pyörätuolia, sähköpyörätuoleja vain 7.

 •  Pyynikin kesäteatterille on esteetön sisäänkäynti

 • Teatterilla on esteetön wc

 • Teatterilla on esteetön pysäköinti

 • Katsomossamme ei ole induktiosilmukkaa.